Irina Loghin a devenit bunică: „Nepoțica a împlinit 3 luni”. Fiica artistei, Irinuca, a născut în secret / Exclusiv

De Magda Anghel, pe Ultimul update Vineri, 30 decembrie 2022, 18:13

Irina Loghin a devenit bunică, pentru prima dată, și va petrece primul Revelion alături de nepoțica ei, Ana. Supranumită „Regina muzicii populare”, artista, în vârstă de 83 de ani, a dezvăluit, în exclusivitate pentru UNICA.RO, că fiica ei, Irinuca, a adus pe lume o fetiță.

Irina Loghin și-a văzut cel mai mare vis împlinit! Artista a devenit bunică, pentru prima dată, la 83 de ani, după ce fiica ei, Irinuca, a născut o fetiță. În exclusivitate, pentru UNICA.RO, cântăreața de muzică populară a făcut primele declarații despre venirea pe lume a primei nepoate.

Irina Loghin a devenit bunică

Irinuca Loghin și soțul ei, Bogdan Barbu, au devenit părinți în septembrie, iar micuța a primit numele Ana. Anul trecut, fiica Irinei Loghin mărturisea că, deși nici ea, nici soțul nu au probleme medicale, copilul pe care și-l doresc atât de mult se lasă așteptat, motiv pentru care au decis să urmeze un tratament recomandat de medic.

„Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu.

Irinuca Loghin, imagine de la nuntăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, spunea Irinuca Loghin, în 2021, la Antena Stars.

Irina Loghin, primele declarații după ce a devenit bunică: „Ana a împlinit trei luni”

Dorința i s-a împlinit, însă, un an mai târziu, în 2022, când și-au ținut copilul în brațe. Irina Loghin mărturisește că, de când a devenit bunică, a renăscut.

„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți. Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca.

Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică”,
a spus Irina Loghin, pentru UNICA.RO, fericită că a devenit bunică.

„Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică”

Cântăreața de muzică populară și-a luat deja rolul de bunică în serios și i-a oferit fiicei sale primele sfaturi.

„I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: ‘Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta. Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor. Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc’. Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta.

Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, a spus Irina Loghin, în exclusivitate, pentru UNICA.RO, după ce a devenit bunică.

Citește și: Cum a apărut Irina Loghin pe scenă, de 1 decembrie, la 83 de ani. „Nu mai poți face ceea ce făceai odată!”

Irinuca, fiica Irinei Loghin, s-a căsătorit în 2018

Irinuca Loghin are 43 de ani și s-a căsătorit în 2018, cu Bogdan Barbu, un coleg de muncă, din Târgu Jiu, cu care era implicată într-o relație de mai mulți ani. Ceremonia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin din București, iar la petrecerea de nuntă cel care a dat startul evenimentului a fost Fuego.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Fuego: „Din păcate, îi moștenesc pe părinți”. Afecțiunea i-a răpus tatăl

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!