Imaginea înduioșătoare a Thaliei cu băiețelul ei. Ce mult îi seamănă micuțul

De Ioana Tătaru, pe
Thalia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe pe plan mondial, care s-a bucurat de foarte mult succes, de-a lungul timpului. Dincolo de succesul pe plan profesional, artista are o familie frumoasă și o căsnicie reușită.

Thalia își dedică timp și pentru viața de familie

Pe lângă cariera de succes de care se bucură, Thalia a vrut să își dedice timp și pentru viața de famillie, având grijă cei doi copii. Thalia este căsătorită cu producătorul Tommy Mottola și are cu acesta doi copii – o fetiță (Sabrina Sakae) și un băiețel (Matthew Alejandro), care i-au moștenit frumusețea. Artista este discretă în ceea ce privește viața personală și încearcă să îi protejeze pe cei doi de tot ce înseamnă lumina reflectoarelor, mai exact artista și soțul ei încearcă să le ofere micuților o viață cât mai frumoasă, departe de curiozitățile media.

Thalia

Bățelul pe nume Matthew Alejandro (6 ani) este mezinul familiei și a fost unul dintre motivele pentru care Thalia a considerat că trebuie să lupte din răsputeri cu boala Lyme. Artista a căpătat afecțiunea mortală în anul 2008 și a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă.

Thalia si fiul ei

Ariadna Thalia Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalia este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată cu Premiile Latin Grammy și Latin Billboard. Datorită succesului telenovelelor în care Thalia avea rolul principal, ea a fost numită „La reina de las novelas”, iar albumele sale premiate cu multe discuri de platină în America Latină, i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop”. Pe plan mondial, interpreta a vândut 25 de milioane de discuri, această realizare plasând-o pe Thalia în cercul celor mai influente cântărețe de muzică latino pe plan internațional.

Sursă foto: Instagram, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!