Gina Pistol, surpriză inedită de ziua de naștere a lui Smiley. Artistul a împlinit 39 de ani

De Unica.ro, pe

27 iulie este o zi importantă pentru Smiley. Artistul a împlinit 39 de ani, iar cu acest prilej, partenera sa de viață, Gina Pistol (41 de ani), s-a gândit să-i pregătească o surpriză cu totul originală.

Gina a făcut un Insta Story cu o imagine extrem de haioasă, prelucrată, în care și-a pus chipul ei pe o fotografie găsită pe internet. În poza originală era prezentă o femeie, așezată pe un taburet, care a fost surprinsă de iubitul ei cu un buchet de flori, o sticlă de vin, două pahare, toate înșirate pe covor, și mai multe lumânări care conturau cuvintele “Te iubesc”, dar scris greșit “Te Ibesc”. Gina s-a gândit că fotografia haioasă îl va amuza pe Smiley și a decis să o posteze pe rețelele de socializare în semn de urare.

Vezi poza surpriză publicată de Gina Pistol pe Instagram în galeria foto de mai jos.

Gina Pistol, surpriză inedită de ziua de naștere a lui Smiley. Artistul a împlinit 39 de aniIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Gina și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani, dar și-au confirmat public relația în 2019. Cei doi au devenit părinții unei fetițe, Josephine Ana, pe 9 martie 2021. Până acum, Smiley și Gina nu au postat nicio fotografie cu chipul micuței Josephine. Smiley povestea în urmă cu ceva vreme că Josephine este un copil cuminte și vesel.

Seamănă cu amândoi. Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele. Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru.

I-am făcut o filmare chiar înainte de a merge la maternitate, pe care vrem să i-o dăm la 18 ani. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum – a declarat Smiley la „Vorbește lumea”.

Citeşte şi: Cum a slăbit Daniel Buzdugan fără o dietă strictă. „Am dat jos cinci kilograme”

Citeşte şi: Laura Cosoi și familia, în concediu în Bulgaria. „Acum câțiva ani n-aș fi venit aici!”. De ce a ales actrița această destinație acum

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă, despre problemele de cuplu. „Ajungem la concluzii că nu ne potrivim, că divorțăm…”

Citeşte şi: Antonio Passarelli, pregătit să organizeze nunta Simonei Halep. Bucătarul știe deja cum ar trebui să arate tortul miresei

Smiley și Gina au amânat până acum momentul căsătoriei, deoarece sunt de părere că este doar o formalitate de care nu au nevoie momentan.

Nu știu ce să zic (n.r. – despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm. Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte – a adăugat Smiley.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!