Gina Pistol, din nou pe micile ecrane: „Sunt foarte fericită că m-am întors!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 noiembrie 2021, 12:54

Gina Pistol (40 de ani) revine pe micile ecrane. Gina va prezenta, la Antena 1, trei ediții speciale ale îndrăgitei emisiuni “Chefi la cuțite”,  ce vor fi difuzate pe 29 și 30 noiembrie, și pe 1 decembrie, de la ora 20:30.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Iubita lui Smiley nu este singura surpriză a acestor ediții festive pentru că participanții la celebrul show culinar vor fi concurenții de la „Asia Express – Drumul Împăraților”. Așadar, printre componenții celor trei echipe conduse de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor număra Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca și Emy și Cuza.

Invitații speciali ai emisiuni, cei care au rolul de a gusta preparatele pregătite de vedetele de la Asia Express, vor fi chiar familiile acestora, dar și Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Marin.

Gina Pistol, din nou pe micile ecrane: „Sunt foarte fericită că m-am întors!”

Concurenții vor avea șanse egale în aceste ediții pentru că chefii vor trage la sorți numele concurenților care le vor intra în echipe. În plus, preparatele vor fi exclusiv tradiționale românești.

Gina Pistol s-a declarat extrem de entuziasmată de revenirea la Antena 1, după îndelungata pauză în care a lipsit de pe sticlă pentru a avea grijă de fetița, Josephine (8 luni), pe care o are cu Smiley.

“Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina, conform a1.ro.

Citeşte şi: Cântăreața Ke$ha colecționează dinți umani de la fani: „Am primit peste 1.000”

Citeşte şi: Ce pensie are Florin Piersic după o viață de teatru și film

Citeşte şi: Cum a slăbit Axinte de la „Vacanța Mare” 11 kilograme în doar 16 zile

Citeşte şi: Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte emisiunea „Asia Express”

Iubita lui Smiley a vorbit, în urmă cu câteva zile, despre unul dintre proiectele de suflet ale ei – Asia Express. Gina Pistol spune că aflat de Asia Express pe când se afla la filmări pentru “Chefi la cutițe”.

 „Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu, când am auzit de «Asia Express», am auzit ca potențial concurent, atunci filmam “Chefi la cuțite”. Eu știam formate din străinătate și chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: Cu cine fac eu echipă?

Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața… Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert.

Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 – 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!”, a dezvăluit Gina.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!