George Burcea, primele declarații despre logodna cu Viviana Sposub

De Unica.ro, pe

George Burcea (32 de ani) și Viviana Sposub (22 de ani) s-au cunoscut în timpul filmărilor show-ului Ferma, în vara anului trecut. Asistenta TV și actorul au devenit un cuplu în timpul emisiunii. Recent, George a vorbit despre logodna lui și a Vivianei.

George Burcea, primele declarații despre logodna cu Viviana Sposub

Viviana Sposub este una dintre concurentele celui mai nou sezon Bravo, ai stil! Celebrities. În ultima gală a show-ului, George i s-a alăturat Vivianei pe scena competiției. În testimonialul de după, perechea și-a făcut câteva declarații emoționante de dragoste.

George Burcea, primele declarații despre logodna cu Viviana Sposub

„Am avut foarte mari emoții, dar am încercat foarte mult să transmitem ceea ce noi ne-am dorit de la bun început, și anume emoție, pentru că între noi există o chimie foarte bună. Eu am simțit că am transmis emoție și am simțit că și Viviana a simțit că a transmis asta, pentru că aproape plângea și când am văzut-o pe ea că plânge aproape că am înnebunit”, a declarat George.

„Îl iubesc cel mai mult pe George, cum n-am iubit niciodată și cum eu cred că n-o să iubesc”, a spus și Viviana. În plus, George a dezvăluit că are în plan să o ceară pe Viviana în căsătorie. „O voi cere pe Viviana de soție. Nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a spus actorul.

În august 2021, perechea a fost pe punctul de a se despărți. Atunci asistenta TV a șters toate fotografiile cu ea și cu actorul din mediul online, renunțând și la a-l urmări pe George pe Instagram. În prezent, Viviana îl urmărește din nou pe actor pe rețelele sociale.

„Ea (n.r. – Viviana Sposub) s-a supărat dintr-odată. Nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon. L-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot”, au declarat surse din preajma perechii pentru Playtech.ro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Viviana Sposub și George Burcea. „Viviana este de neclintit”

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan, însă, Viviana este de neclintit”, au încheiat sursele.

Probabil tot într-un efort de a rezolva conflictul, actorul a mai declarat atunci pentru Cancan.ro: „O iubesc pe Viviana și îmi văd de cele două minuni pe care le am (n.r. – fiicele sale). Cred că este mai mult decât suficient ceea ce fac. Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât și din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm”.

„Timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere. Un partener cu care să împărtășești fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist. În acest caz, ea a făcut acest lucru la 110%”, a încheiat.

În trecut, George a format un cuplu cu Andreea Bălan (37 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit din august 2019 până în martie 2020. Împreună au două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani). Înaintea relației cu George, Viviana a format un cuplu cu actorul și comediantul Ionuț Rusu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!