Lili Sandu, detalii despre starea de sănătate a mamei sale, la Fresh by Unica: „Reînvățăm să mergem, practic” / Exclusiv

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 04 decembrie 2023, 17:51

Lili Sandu are o personalitate spumoasă, deși în viața de zi cu zi spune că este mai introvertită decât pare la TV. Într-un interviu Fresh by Unica, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” ne-a vorbit cu entuziasm despre planurile de final de an și cu recunoștință despre provocările pe care le-a avut de depășit în 2023.

La începutul anului acesta, fiul lui Lili Sandu, Thomas Jay (3 ani și 3 luni), a făcut o operație de extirpare a polipilor. Pentru orice părinte, un astfel de moment vine la pachet cu emoții și cu tot felul de temeri. În urma intervenției, Thomas se simte mult mai bine, iar părinții lui sunt mult mai liniștiți. În a doua parte a anului, viața i-a adus prezentatoarei TV o nouă provocare, mama ei a fost diagnosticată cu poliradiculonevrită acută, în urma infecției cu COVID-19.

Lili Sandu a avut un „2023 plin cu de toate”: „Problema de sănătate pe care a avut-o mama mea a afectat toată familia”

Lili Sandu a avut un „2023 plin cu de toate”. Prezentatoarea TV ne-a spus cum se simte mama ei în prezent, după mai multe săptămâni petrecute în spital, dar și ce planuri are pentru sărbătorile de Crăciun și Revelion.

În ciuda provocărilor întâmpinate anul acesta, Lili rămâne pozitivă și a avut un zâmbet molipsitor pe toată durata interviului Fresh by Unica. În perioadele mai puțin frumoase din acest an, prezentatoarea s-a putut baza și pe ajutorul colegilor de platou, Bogdan Ciudoiu și Shurubel, care au fost un sprijin real în momentele în care aștepta vești de la medici despre starea de sănătate a mamei sale.

„Sunt într-un moment al vieții mele în care lucrurile s-au așezat așa cum am sperat. A luat ceva timp până am ajuns aici. Atunci când ai pasiune nu există să nu-ți reușească, chiar dacă nu se întâmplă peste noapte. În cazul meu nu a fost așa, a fost multă muncă. Sunt mândră de ceea ce am realizat până acum. Sfârșitul de an mă prinde cu proiecte de sfârșit de an. Sunt convinsă că o să le duc la bun sfârșit și că o să mă bucur și de pauza pe care o să o avem la final de an”, a spus Lili Sandu, la Fresh by Unica.

Citește și: Lili Sandu, vedetă fără acordul tatălui: „Nu și-a dorit ca fiica lui să îmbrățișeze o carieră de artistă” / Exclusiv

„Gurile astea de mămici știți cum sunt peste tot”

Despre operația de extirpare a polipilor, Lili Sandu (44 ani) ne-a povestit că i-a fost recomandată de către medici, însă că a amânat-o din cauza sfaturilor pe care le-a primit din jur.

„Gurile astea de mămici știți cum sunt peste tot, ele spun că nu e bine, că e prea mic. N-am ținut cont de sfatul medicului inițial. Nu l-am operat și ne-am chinuit câteva luni de zile. Dormeam două, trei ore pe seară, mă trezeam, mergeam la „Vorbește Lume”. A fost o perioadă dificilă din acest punct de vedere, dar l-am operat, Doamne-ajută, e în regulă. Ar fi trebuit să țin cont de sfatul doctorului de la început. Se simte bine, dormim, nu se mai aude în somn, e totul în regulă și răcește și mai rar, culmea”, a povestit Lili Sandu, pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum reușește Lili Sandu să nu se îngrașe. Secretele prezentatoarei de la Pro TV: „Râd mult și îmi iubesc bărbatul” / Exclusiv

„Cele mai crunte momente erau în emisiune”

Într-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, Lili Sandu a întâmpinat o nouă provocare în plan personal, mama ei s-a îmbolnăvit. În urma infecției cu COVID-19, Emilia Sandu a fost diagnosticată cu poliradiculonevrită acută.

„Problema de sănătate pe care a avut-o mama mea n-a afectat-o doar pe ea, practic a afectat toată familia. Au fost niște momente, până să-i dăm de cap, de-a dreptul îngrozitoare. I-a afectat mușchii și neuronal, au internat-o imediat. Eram la un pas să fie intubată. În momentul în care-ți afectează mușchii îți afectează și toracele și nu mai poți respira. Doamne-ajută că am trecut peste asta. Cele mai crunte momente erau în emisiune, când mă uitam la telefon în pauze, așteptând verdictul medicului”, a mai declarat Lili Sandu, la Fresh by Unica.

Citește și: Lili Sandu, dezvăluiri despre viața alături de băieții săi. Cum o cucerește Silviu Țolu în fiecare zi: „E sufletul meu pereche!”/ Exclusiv

„Doctorii ne dau un verdict bun”

Emilia Sandu a trebuit să stea patru săptămâni în spital. În tot acest timp, Lili Sandu era în fiecare dimineață prezentă live la „Vorbește Lumea”, unde întreaga echipă i-a fost alături. Prezentatoarea TV este de părere că îți dai seama ce caracter are un om atunci când ai probleme, nu când ți-e bine, și spune că s-a înțeles din priviri cu colegii de platou. O săptămână și ceva, Emilia Sandu a fost acasă, iar acum face recuperare.

„Acum reînvățăm să mergem, practic. Face recuperare. Important este că nu mai sunt durerile pe care le-a avut. Au fost niște dureri îngrozitoare. Doctorii ne dau un verdict bun. Să sperăm că o să fim toți așa cum eram și înainte la masa de Crăciun și să dăm uitării”, a mai declarat Lili Sandu, la Fresh by Unica.

Citește și: Fiul lui Lili Sandu, pentru prima dată la TV. Thomas și logodnicul vedetei, surpriză în direct pentru prezantatoarea PRO TV

Ce planuri are Lili Sandu pentru sărbătorile de Crăciun

Lili Sandu deja a înregistrat unul dintre momentele la care ține extraordinar de mult, respectiv Protelevionul. Alături de Shurubel și de Bogdan, Lili va susține un moment muzical.

„S-a întâmplat și anul trecut, anul acesta am dus-o la un alt nivel din punct de vedere al genului muzical, al stilului pe care-l vom cânta. Îmi place tare mult. Mă reîntorc tot timpul la muzică cu inima deschisă și o iubesc în continuare”, a declarat Lili Sandu, pentru UNICA.ro.

De 1 Decembrie, pe Lili o vom putea urmări live la PRO TV alături de Shurubel și de Bogdan, dar și de Cătălin Măruță, într-o emisiune specială, un mix între „Vorbește Lumea” și „La Măruță”, cu mulți invitați interesanți. Pentru Lili și colegii ei de trust va urma apoi o petrecere, iar după aceea o vacanță. Lili va petrece sărbătorile de iarnă în familie. Până atunci, prezentatoarea TV are și foarte multe proiecte online în derulare.

Nu rata Fresh by Unica, astăzi, de la ora 18:00, pe canalul nostru de YouTube și pe site-ul unica.ro.

Foto: Instagram/Lili Sandu

Set up studio: Simona Josan

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter