Fosta iubită a lui Fuego, dezvăluiri la 12 ani de la despărțirea de artist: „Vorbim destul de des”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 mai 2022, 16:59

Ana Maria Ciaușu (42 de ani), fosta iubită a artistului Fuego (45 de ani), pe numele real Paul Surugiu, a vorbit recent, în cadrul unui interviu pentru Pro TV, despre relația pe care a avut-o cu îndrăgitul cântăreț.

Paul și Ana Maria au fost împreună patru ani și deși cei din jur se așteptau să facă pasul cel mare, între ei totul s-a destrămat. După despărțirea de Paul, Ana Maria nu s-a căsătorit și nu a făcut copii. Ea a intrat în politică și momentan își dedică timpul acestui domeniu.

Ana Maria Ciaușu a spus acum, la 12 ani de la separare, că relația cu Fuego a fost una specială, iar despărțirea a fost una de comun acord, fără reproșuri.

Fosta iubită a lui Fuego, dezvăluiri la 12 ani de la despărțirea de artist: „Vorbim destul de des”

A însemnat o perioadă din viața mea (n.r. – relația cu Paul). Paul este un om deosebit, un artist complet care își iubește extraordinar de mult profesia și asta pentru că îi place să dăruiască, să împartă cu cei din jur trăirile și sentimentele lui transpuse în muzică. (…)

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, probleme cu menajera care îi lua diverse lucruri din casă: „Venea de două ori pe săptămână!”

Citeşte şi: Fuego, probleme cu greutatea: „Acum o săptămână aveam 108 kilograme”

Citeşte şi: Cristina Bălan, pusă la zid pentru că ea și familia sunt vegetarieni. Cum le-a răspuns celor care o critică

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, critici la adresa Adelei Popescu pentru postările din online: „Ești plătită să faci asta!”

Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul – a spus Ana Maria, potrivit sursei amintite mai sus.

Ea a mai precizat că a rămas în relații bune cu Paul, dar nu mai poate fi vorba despre o reîmpăcare.

Sigur că păstrez legătura. Vorbim destul de des, ne și vedem când timpul ne permite. Ne spunem lucruri normale, despre ce se mai întamplă în viețile noastre, atât profesional cât și personal. Suntem foarte buni prieteni. Despre refacerea relației mele de iubire cu Paul nu mai poate fi vorba. Avem o relație de prietenie foarte frumoasă în acest moment și va rămâne așa  – a adăugat fosta iubită a lui Fuego.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!