Oana Zăvoranu, critici la adresa Adelei Popescu pentru postările din online: „Ești plătită să faci asta!”

De Unica.ro, pe

Oana Zăvoranu (48 de ani) a răbufnit din nou în mediul online, lansând o serie de critici la adresa Adelei Popescu (35 de ani). Pe Oana o deranjează postările pe de rețelele de socializare ale Adelei Popescu, despre care spune că sunt promovări ale unor branduri în schimbul cărora primește produse gratis. Oana s-a aprins când a văzut câteva InstaStories ale Adelei, în care actrița vorbește despre scutece, promovând un anumit brand, dar nu menționează că este parteneriat plătit, așa cum ar fi normal. Zăvoranu spune că soția lui Radu Vâlcan face recomandări doar atunci când este plătită pentru ele.

Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e… „doar” ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. Dar moca să fie!

Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … A… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval – a transmis Oana Zăvoranu într-un InstaStory.

Fosta soție a lui Pepe o acuză pe Adela că nu precizează că este plătită pentru recomandările pe care le face.

Vedeţi? Ea e plătită să vorbească de caca… că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive”.

Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto”. Auziţi, când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta „vuitton”. Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu” – a adăugat Zăvoranu.

Citeşte şi: Eurovision 2022. Organizatorii acuză că ne-am calificat fraudulos în finală

Citeşte şi: Cât au costat rochiile purtate de Nicole Cherry la cununia civilă și la botezul fiicei sale, Anastasia

Citeşte și: Alexandra Stan, despre fostul soț: „Încerca să mă rupă de tot”

Citeşte şi: Cum a reacționat Adda când a aflat că unul dintre concurenții de la „America Express” este Cătălin Scărlătescu

Oana Zăvoranu și atacurile ei la adresa Adelinei Pestrițu

Adela Popescu nu este singura vedetă luată peste picior de Zăvoranu în mediul online. În urmă cu câteva luni, Oana a luat-o în derâdere pe Adelina după ce aceasta le-a expicat fanilor dece lipsește uneori din mediul online.

Oana Zăvoranu, critici la adresa Adelei Popescu pentru postările din online: „Ești plătită să faci asta!”

Am ore în care nu apar aici pe InstaStory pentru că, pe lângă tot ceea ce fac încerc să mă dezvolt, să învăț lucruri noi și să mă perfecționez, să astup golurile pe care le am. E cumva normal să ne dorim să evoluăm, să ne dezvoltăm – a transmis Adelina Pestrițu, acum câteva luni, pe Instagram.

Oana nu a stat mult pe gânduri și a lansat rapid oremarcă tăioasă la adresa Adelinei:

Ca să știți de ce nu apare cu ‘orele’ pe Insta… E din cauză că meditează și se dezvoltă. Are ‘multă, multă’ treabă ea. Ea ‘evoluează’, mă. A, și are de astupat ‘găurile’, era să uit. Pentru că are ‘foarte, foarte multă treabă’ și se ‘perfecționează’, Pinocchio (n.r. – așa o poreclește Oana pe Adelina) vrea să vă arate orice. Și când am zis orice, e chiar orice. Ace, brice și… Doar, doar să îi mai dați ceva de făcut că e sătulă de atâta făcut nimic

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!