Cristina Bălan, pusă la zid pentru că ea și familia sunt vegetarieni. Cum le-a răspuns celor care o critică

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 mai 2022, 12:24

Cântăreața Cristina Bălan a ajuns în centrul unor discuții controversate după ce a făcut câteva specificații despre stilul de alimentație pe care îl are. Artista, soțul ei și cei doi gemeni pe care îi au, diagnosticați cu sindrom Down, sunt vegetarieni de câțiva ani. Cristina a explicat în mediul online că a evitat până acum să vorbească despre regimul ei vegetarian pentru a nu stârni dezbateri aprinse din partea celor care nu sunt de acord cu un astfel de lucru.

Eu nu sunt vegetariană de ieri, dar foarte rar am vorbit despre asta. Nu de teama, ci de sila celor care nu pot trece mai departe în viață de această informație – a transmis câștigătoarea sezonului 5 al show-ului „Vocea României” în mediul online, după ce a fost pusă la zid că mănâncă legume în loc de friptură.

Cristina Bălan este dezamăgită de reacția unor persoane care îi urmăreau activitatea în online și care s-au declarat împotriva unui stil de viață vegetarian, mai ales în rândul copiilor.

O să ne despărțim aici, deși, te urmăream cu plăcere. Recunosc că m-a cam dezamăgit reacția ta, te-am considerat mereu o fata mult peste medie. Dar, daca nu se poate face un comentariu civilizat, pentru că te simți trasă de urechi… chiar nu vreau să fac rău nimănui, Doamne ferește.

Iți doresc mult bine în continuare și o să păstrez mereu un gând bun pentru tine, voi și copiii voștri, pe care i-am văzut crescând aici, bucurându-mă de progresele lor – a scris o persoană pe pagina de Facebook a Cristinei.

Cristina Bălan i-a transmis acestei internaute că preferă să evite persoanele care gândesc ca ea.

Cristina Bălan, pusă la zid pentru că ea și familia sunt vegetarieni. Cum le-a răspuns celor care o critică

Există un echilibru în toate. Pe mine m-a deranjat referirea la faptul că, în calitate de persoană publică, nu am dreptul de a-mi exprima niște alegeri de viață, dacă nu sunt în conformitate cu marea masă. Pentru că da, vegetarienii, veganii, suntem încă în minoritate. Dar nu vor rămâne așa lucrurile.

Și încă ceva: nu cunosc pe nimeni să aibă probleme de sănătate de la regimul vegetarian. Mai mult, tatăl meu este vegan de-a dreptul și a reușit să scape de o afecțiune destul de nasoală. Partea nasoala la vegani e că petrec cam mult timp să prepare mâncarea, respectiv să hidrateze semințele și nucile consumate.

Citeşte şi: Xonia, despre lupta cu boala autoimună care o macină. Ce face pentru a nu i se mai umfla fața

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, critici la adresa Adelei Popescu pentru postările din online: „Ești plătită să faci asta!”

Citeşte şi: Cum a reacționat Adda când a aflat că unul dintre concurenții de la „America Express” este Cătălin Scărlătescu

Citeşte şi: Cristina Bălan, incident în parcare: „Îți doresc să nu ai niciodată parte de vreun handicap”

Dar știință mâncării încă mai are mult până să fie înțeleasă de marea masa.

Faptul că ai spus că veganii sunt extremiști a fost o eticheta și nu mi-a plăcut, nu discut la acest nivel.

Îmi doresc în preajma mea oameni destupați la minte, deschiși la suflet, calmi și pe frecvențe cât mai înalte. În niciun caz nu mă voi apuca să mă înjur cu unii și cu alții sau să caut să conving pe cineva de adevărul meu. Dar nici nu voi permite să fiu jignită, umilită sau agresată doar pentru că ție nu-ți place ce postez! –  a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!