Florin Călinescu, mesaj după moartea gimnastei Emma Neagu

De Mădălina Manole pe
Florin Călinescu a reacționat la aflarea veștii tragice a morții gimnastei Emma Neagu, cea care a cucerit o țară întreagă cu puterea și curajul demonstrate în emisiunea Românii au talent.

Florin Călinescu a fost foarte impresionat de prestația Emmei Neagu, fetița de 15 ani care a dansat în emisiunea Românii au talent având un picior amputat. Juratul și-a manifestat admirația încă de atunci: „Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, – spunea Florin Călinescu după prestația pe scenă a Emmei Neagu.

Florin Călinescu, mesaj după moartea gimnastei Emma Neagu

Acum, vestea că Emma Neagu a pierdut lupta cu cancerul osos cu care fusese diagnosticată din 2017 l-a cutremurat, actorul postând un mesaj simplu, dar sugestiv pe contul de socializare: „Emma. Te rog să ne ierți!”, – a scris Florin Călinescu.

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie la numai 15 ani, din cauza unui cancer osos foarte agresiv. Boala i-a fost diagnosticată în 2017, iar medicii i-au spus la momentul respectiv că îi pot salva piciorul. Însă, Emma a ales să-i fie amputat pentru a putea să danseze în continuare, deoarece, în caz contrar, ar fi trebuit să aibă o tijă de fier prin picior, aspect care, deși estetic, i-ar fi distrus visul de a dansa.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență