Flavia Mihășan, iubitul ei și fiii lor au COVID-19. „Prea ne-a ocolit”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 februarie 2022, 10:28

Flavia Mihășan, iubitul ei, Marius Moldovan, și fiii lor, Carol (2 ani) și Tudor (8 luni), au COVID-19. În mediul online, dansatoarea a oferit detalii privind starea de sănătate a familiei sale.

Flavia Mihășan, iubitul ei și fiii lor au COVID-19. „Prea ne-a ocolit”

„Prea ne-a ocolit COVID-ul ăsta… până acum. Suntem toți patru bine. Carol a avut puțină febră prima zi și-o noapte, dar cam atât. Bebe e bine și el, iar noi la fel. Acum… nu ne rămâne decât să găsim activități prin care să-și consume energia MULTĂ pe care o au, pe care zilnic o consumau afară”, a scris Flavia Mihășan în mediul online.

Flavia Mihășan, iubitul ei și fiii lor au COVID-19. „Prea ne-a ocolit”

În august 2021, invitată în platoul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, Flavia a dezvăluit că a refuzat patru bone până să găsească persoana potrivită. Dansatoarea a „supus” candidatele unui „test” aparent banal.

„Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș. Voiau să pună mâinile nespălate pe el! Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a plăcut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu, ca mamă, că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a spus Flavia Mihășan.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Flavia Mihășan, siluetă impecabilă după a doua naștere. Cum se menține în formă

Flavia Mihășan și-a botezat fiul cel mic. Tudor nu a fost scufundat în cristelniță

Smiley, noi detalii despre fiica lui. Josephine împlinește 1 an în martie 2022

În cele din urmă, dansatoarea a găsit bona potrivită. „Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a mai spus Flavia. La începutul lunii august, proaspăta mămică a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a adus pe lume cel de-al doilea copil.

„Este o altă etapă a vieții. E „bebelușeală”. Știu că o să se termine curând și o să-mi fie dor, dar dacă mă întrebi acum, este o renunțare la tine, dar cu foarte multe beneficii în timp. (…) Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi. De-asta nu am făcut copii foarte tânără, pentru că nu aș fi putut să renunț”, declara Flavia Mihășan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Flavia nu-și mai dorește să devină mamă în viitor, iar după ce Tudor va crește puțin mai mare, dansatoarea va reveni pe scenă. „Mi-e foarte dor de scenă, dar o să revin destul de curând. După ce am luat pauza asta, mi-am dat seama că va trebui să-mi găsesc resursele din altă parte, pentru că pe mine mă încărca enorm energia pe care o simțeam din partea publicului, când eram pe scenă”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!