Fiul lui Marcel Toader, prima apariție TV după ce tatăl său a murit

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 26 august 2019, 13:32
Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, a apărut pentru prima dată într-o emisiune de televiziune după ce tatăl său a murit.

Maximilian Toader a povestit că nu a știut că tatăl său a decedat până nu a ajuns la locul unde se afla Marcel Toader, iar șocul avut l-a împietrit, lăsându-l fără reacții: Era o zi de sâmbătă, tatăl meu s-a dus la un vechi prieten de al lui, undeva în Periş, stăteau la un grătar, piscină. Eu eram undeva în Colentina. Pe mine m-a sunat cel mai bun prieten al lui că tata a suferit un infarct. Nu mi-au spus că a decedat. Am ajuns acolo şi în momentul în care m-am dat jos din maşină am văzut o maşină de poliţie, m-am întâlnit cu o salvare pe drum. A fost venit poliţistul la mine şi mi-a spus: Condoleanţe! Nu am mai avut reacţie. Am rămas stană de piatră. Eu îl luam de acasă, ştiam ce mănâncă, îl duceam la piaţă, nu mai fuma la fel de mult, nu mai bea la fel de mult. Nu pot să îmi explic. Tatăl meu nu a fost genul de om să se plângă. Ţinea totul în el. Supărările s-au adunat, cu firma, cu proiectele, cu căsniciile”, – a declarat Maximilian Toader pentru Star Matinal.

Fiul lui Marcel Toader a dezvăluit și care a fost ultimul sfat pe care tatăl său i l-a oferit: “Era fericit. Îi dorea să muncească alături de mine, voia să mă înveţe meseria aceasta, cu piscinele. Făceam planuri împreună. (…) Să fiu om până la capăt, să nu mă umilesc pentru nimic în lume”.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!