Finala „Dansez pentru tine”

De Erika Chivu, pe

După şapte emisiuni pline de spectacol, vineri, 7 mai, are loc finala „Dansez pentru tine”, în care se luptă pentru premiul cel mare Cătălin Moroşanu şi Iuliana Luciu.
Fiecare dintre cele două perechi va fi nevoită să convingă publicul că merită locul întâi la „Dansez pentru tine”. Atât Cătălin Moroşanu cât şi Iuliana Luciu se pregătesc intens, alături de partenerii lor pentru cele trei dansuri de astăzi: samba, improvizaţie şi Bollywood.

Perechea care va primi cele mai multe voturi de la telespectatori va câştiga premiul de 60.000 de euro şi şansa de a-şi împlini visurile.

Grigore, partenerul Iulianei Luciu dansează pentru a-i oferi un viitor lipsit de griji frăţiorului său pe care îl creşte singur de la moartea părinţilor.

Magda, partenera lui Moroşanu ar folosi premiul ca să cumpere o casă pentru familia ei: fetiţa de patru ani, mama şi fratele.

Dacă ocupantul locului trei, Antonio, a primit un premiu de 15.000 de euro, cel care se clasează pe locul doi va primi 20.000 de euro cu care să facă primii paşi spre împlinirea visului său.

Tot astăzi va fi desemnat câştigătorul premiului de popularitate. Perechile care nu au prins un loc pe podium au dansat săptămâna trecută pentru a primi cât mai multe voturi din partea publicului. Cel mai popular dintre concurenţi va primi 5000 de euro.

În emisiunea „Dansez pentru tine” de astăzi vor dansa pentru cazuri umanitare mai mulţi invitaţi celebri. Cheeky Girls vor fi prezente pe scenă alături de Darius, concurentul pe care l-au susţinut în sezonul trecut.

Virgil Ianţu va dansa un vals, fetiţa Andreei Esca va veni alături de partenerul ei de la dans sportiv, Pavel Bartoş va dansa alături de fosta sa coregrafă, Victoria Bucun, iar Mihai şi Elvira Petre ne vor arăta cum dansează profesioniştii.

De asemenea, Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, foşti concurenţi la „Dansez pentru tine” ne vor arăta unul din dansurile cu care se vor prezenta la concursul internaţional „Bailando por un sueno”, din Mexic.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!