EXCLUSIV! Mihai Albu a petrecut Paştele în apartamentul fostei sale soţii

De Libertatea.ro pe

Pe 28 martie şi-au spus oficial “adio”, dar cum dorul le-a dat ghes, iată că, în Noaptea de Înviere, Mihai (50 de ani) şi IuliaAlbu (31 de ani) au revenit brusc la sentimente nobile.

Iulia i-a povestit unei prietene că a făcut dragoste cu fostul ei soţ şi că noaptea petrecută a fost una de vis. Iar Mihai ne-a declarat că după atâta suferinţă pricinuită de divorţ, răstimp în care a slăbit în jur de opt kilograme, se simte, în sfârşit, fericit!
Mihai şi Iulia au fost căsătoriţi timp de şapte ani, aşa că le-a fost greu să petreacă Paştele separat. Cea care a făcut primul pas spre marea împăcare a fost Iulia, ea invitân- du-şi fostul soţ acasă, chiar în Noaptea de Înviere, la o felie de cozonac şi la un pahar de vin roşu.
Întâlnirea s-a dovedit a fi benefică relaţiei lor, căci au lăsat deoparte reproşurile şi s-au comportat ca pe vremuri, când formau un cuplu fericit. Ea i-a povestit unei prietene că l-a reprimit în dormitor pe Mihai, căci nu mai putea de dorul lui, şi că a doua zi nu l-a mai lăsat să plece, oprindu-l la prânzul de Paşte, unde l-a răsfăţat cu friptură de miel cu portocale, preparată chiar de mânuţa ei.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO