Enrique Iglesias, moment pasional pe scenă alături de o fană VIDEO

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 04 octombrie 2018, 14:55
Enrique Iglesias nu a renunțat la obiceiurile lui "artistice" nici după ce Anna Kournikova i-a dăruit doi copii. Artistul a fost surprins sărutându-se pasional cu o fană în timpul unui concert.

În timpul unui concert pe care l-a susținut în Kiev, Ucraina, ca parte a turneului european „All the Hits Live Tour”, Enrique Iglesias a chemat pe scenă o fană și ceea ce trebuia să fie o simplă îmbrățișare s-a transformat într-un sărut incitant. Momentul nu li s-a părut deloc stânjenitor protagoniștilor din moment ce l-au repetat de câteva ori, drept mulțumire pentru autograful și fotografia pe care Enrique i le-a dăruit admiratoarei. Și despărțirea a fost la fel de pasională, tânără aruncându-se în brațele artistului.


Cântărețul în vârstă de 43 de ani nu este la prima scenă de acest fel, recunoscând că uneori, în concertele lui, se lasă purtat de entuziasm, așa cum a mărturisit într-un interviu din 2010: „Pur și simplu mă entuziasmez când sunt pe scenă. Nu fac asta tot timpul. Trebuie să fiu într-o stare bună. Nu este un sărut franțuzesc”, a mărturisit Enrique.

Fiul lui Julio Iglesias este într-o relație de cuplu din 2001 cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova și au împreună doi copii, gemenii Nicholas și Lucy.

Citește și: 

Dana Rogoz, despre referendum: “Homofobia, la fel ca și rasismul, se învață”

Marcel Iureș, declarație despre referendum: „Poate că se naște un Iisus”

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro