Enrique Iglesias, moment pasional pe scenă alături de o fană VIDEO

De Oana Dinu pe
Enrique Iglesias nu a renunțat la obiceiurile lui "artistice" nici după ce Anna Kournikova i-a dăruit doi copii. Artistul a fost surprins sărutându-se pasional cu o fană în timpul unui concert.

În timpul unui concert pe care l-a susținut în Kiev, Ucraina, ca parte a turneului european „All the Hits Live Tour”, Enrique Iglesias a chemat pe scenă o fană și ceea ce trebuia să fie o simplă îmbrățișare s-a transformat într-un sărut incitant. Momentul nu li s-a părut deloc stânjenitor protagoniștilor din moment ce l-au repetat de câteva ori, drept mulțumire pentru autograful și fotografia pe care Enrique i le-a dăruit admiratoarei. Și despărțirea a fost la fel de pasională, tânără aruncându-se în brațele artistului.


Cântărețul în vârstă de 43 de ani nu este la prima scenă de acest fel, recunoscând că uneori, în concertele lui, se lasă purtat de entuziasm, așa cum a mărturisit într-un interviu din 2010: „Pur și simplu mă entuziasmez când sunt pe scenă. Nu fac asta tot timpul. Trebuie să fiu într-o stare bună. Nu este un sărut franțuzesc”, a mărturisit Enrique.

Fiul lui Julio Iglesias este într-o relație de cuplu din 2001 cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova și au împreună doi copii, gemenii Nicholas și Lucy.

Citește și: 

Dana Rogoz, despre referendum: “Homofobia, la fel ca și rasismul, se învață”

Marcel Iureș, declarație despre referendum: „Poate că se naște un Iisus”

Sursă foto: Northfoto.com

 

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere