Emoționant: ce le-a spus Celine Dion micuților ei despre moartea tatălui lor

De Amelia Matei, pe
Celine Dion și-a pierdut soțul pe 16 ianuarie din cauza unei boli crunte. Producătorul, care s-a stins la 73 de ani, a lăsat în urmă trei copii, Rene Charles, în vârstă de 15 ani, și gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 5 ani.

Cea mai grea misiune a revenit mamei lor, Celine Dion, care a trebuit să le dea micuților vestea că tatăl lor s-a stins după o lungă suferință. Mai ales că, pentru niște copii de vârsta lor, să afle un asemenea lucru poate fi nu doar devastator, dar și bulversant.

Însă mama știe cel mai bine cum să le dea puilor ei și cea mai teribilă veste, iar cântăreața a povestit recent într-un interviu pentru emisiunea ”Good Morning America” despre cum le-a explicat băieților săi că  tatăl lor nu mai este. Mesajul este de-a dreptul emoționant.

Citește și: A vrut să-și facă iubita geloasă. Răspunsul ei l-a umilit și a devenit viral

Astăzi tata a plecat, pentru că era foarte bolnav. Tata nu mai este în patul lui, nu se mai întoarce. Este sus, iar sus este un lucru, sus înseamnă că plutește. Trebuie să ne bucurăm acum că tata nu mai suferă. Înainte să se întunece, vom merge afară și ne vom pune o dorință. Vom vorbi cu el și vom ridica baloane. Trebuie să îi spuneți cât de mult îl iubiți”, a fost mesajul pe care l-a spus copiilor ei Celine Dion.

celine si fiul cel mare

Celine Dion și fiul cel mare, Rene (15 ani), la înmormântarea lui Rene Angelil

celine si gemenii

Celine Dion și gemenii Nelson și Eddy (5 ani), la înmormântarea lui Rene Angelil

În prima lună a lui 2016 Celine Dion (48 de ani) a trecut prin clipe cumplite. Și-a pierdut soțul după o lungă luptă cu cancerul esofagian, boală de care a aflat în 1999.  Angelil și Dion au o relație încă de când cântăreața canadiană avea 18 ani. S-au căsătorit în 1994, când aceasta avea 26 de ani. În 2001 Celine a adus pe lume primul copil al cuplului, Rene jr, iar 10 ani mai târziu în viața cuplului au venit gemenii Nelson și Eddy.

Citește și: S-a îmbrăcat cu hainele iubitei lui și a postat totul pe Facebook. Motivul este incredibil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!