Elena Marin, fostă concurentă „Survivor România”, cerută în căsătorie în direct, în emisiunea „La Măruță”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 17:18

Elena Marin, fostă concurentă „Survivor România”, a fost cerută în căsătorie în direct, în emisiunea „La Măruță”.

Elena Marin, fostă concurentă „Survivor România”, cerută în căsătorie în direct, în emisiunea „La Măruță”

Înainte de a porni discuția cu cei doi invitați, Cătălin Măruță a ținut să menționeze că, în trecut, de fiecare dată când a venit, deși a fost neînsoțită, Elena întotdeauna a vorbit despre iubitul ei, cel care i-a fost alături în cele mai frumoase, dar și dificile perioade.

Evident, primele discuții au fost chiar despre Survivor, show-ul care a schimbat-o pe Elena și a pus-o față în față cu unele dintre cele mai mari provocări din viața ei. Andrei și-a amintit cum a fost să o urmărească de acasă: „Mi s-a părut că au trecut ani până s-a întors. Știam că va rezista până la final”.

Tânărul a recunoscut că nu mai suporta să vadă certurile dintre Elena și colegii ei sau cum se confrunta dansatoare cu anumite probe pierdute: „Pe lângă dor, cel mai mult m-a măcinat neputința. Vedeai ce se întâmplă cu iubita, cu sufletul tău pereche, și nu puteai face nimic. Îmi venea să merg înot până acolo”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viorel Lis, primele declarații după infarctul suferit. „Am plâns pentru prima dată”

Ștefan Stan, primele declarații după probleme de sănătate ale soției lui, Simona

Irinel Columbeanu, prima apariție TV după accidentul vascular cerebral suferit

Ceea ce a urmat părea un simplu joc de pe Tik Tok. Legată la ochi, Elena trebuia să răspundă în același timp cu Andrei la câteva întrebări despre relație: „Cine iubește mai mult? Cine a făcut primul pas? Cine este mai romantic?”. Toate floare la ureche pentru îndrăgostiții care formează un cuplu de mai bine de 3 ani.

Ce nu știa Elena era că Andrei se pregătea pentru o mare surpriză. Acesta s-a ridicat de pe canapea, s-a pus în genunchi și, ajutat de Cătălin Măruță, a pus cea mai frumoasă întrebare: „Vrei să fii soția mea?”

Fără să stea pe gânduri, fosta Faimoasă a spus DA și a făcut primul pas spre restul vieții ei. „Nu pot să cred că ai făcut asta”, a spus surprinsă. Alături de cei doi a venit și mama Elenei.

Nu ratați noi ediții „La Măruță”, de luni până vineri, de la ora 15:00!

Foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!