Elena Băsescu, transformată complet după cele mai recente intervenții estetice. Cum arată acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 iulie 2022, 13:46

Elena Băsescu a ajuns de nerecunoscut după cele mai recente intervenții estetice. În vârstă de 42 de ani, fata cea mica a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a lipsit o perioadă din atenția publicului, însă acum a redevenit activă pe rețelele de socializare și postează fel de fel de poze pe conturile ei de Facebook și Instagram.

În imaginile postate, Elena Băsescu este vizibil schimbată din punct de vedere fizic, ea fiind o mare fană a intervențiilor estetice în special la nivelul feței. Elena a apelat la injecții cu botox, acid hialuronic și pare să-și fi tatuat sprâncenele și să-și fi făcut o intervenție de subțiere a obrajilor și de evidențiere a pomeților.

Vezi cum arată Elena Băsescu în cele mai recente fotografii postate în mediul online în galeria foto de mai jos.

Elena Băsescu, transformată complet după cele mai recente intervenții estetice. Cum arată acumIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Elena Băsescu a absolvit, în 2004, a absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, din cadrul Universității Romano-Americane, București. Ea are și o diplomă în master în științe politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Citeşte şi: Emi și Cuza, după câștigarea sezonului 17 „Te cunosc de undeva”: „Nu considerăm că am fost penibli”

Citeşte şi: Povestea primului scurtmetraj scris și regizat de Dana Rogoz

Citeşte şi: Cura cu pepene roșu pe care Ioana Ginghină o ține în fiecare vară

Citeşte și: Reacția lui Petre Geambașu după ce fiul lui, Călin, l-a dat în judecată: „Să facă ce vrea el”

Înainte de a deveni mamă, fata cea mica a lui Traian Băsescu a avut o relație cu Andrei Hrebenciuc, fiul politicianului Viorel Hrebenciuc. După despărțirea de el, s-a cuplat cu Daniel Gheorghe, dar relația lor nu a durat foarte mult. A urmat prima căsătorie cu Bogdan Ionescu, zis “Syda”, din care au rezultat doi copii – Sofia și Traian Jr. După divorțul de Syda, Elena Băsescu s-a căsătorit cu Cătălin Toma și așa a venit pe lume cel de-al treilea copil al fostului europarlamentar – Anastasia. După botezul fetiței, Elena și Cătălin au divorțat, însă au rămas în relații bune de dragul copiilor.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!