Emi și Cuza, după câștigarea sezonului 17 „Te cunosc de undeva”: „Nu considerăm că am fost penibli”

De Unica.ro, pe

Emi și Cuza au fost desemnați câștigătorii sezonului 17 al show-ului “Te cunosc de undeva!”. După o transformare senzațională în celebrul Robbie Williams, băieții de la “Noaptea Târziu” au obținut punctajul care le-a adus trofeul cel mare și voucherul în valoare de 15.000 de euro.

Emi și Cuza au captat din nou atenția publicului prin momentul lor artistic, însă, așa cum era de așteptat, după finala show-ului au existat și comentarii negative la adresa lor. Unii dintre cei care au urmărit emisiunea au spus că nu ei meritau să iasă învingători, ci Ilona Brezoianu și Florin Ristei. Mai mult, unele persoane au spus că Emi și Cuza ar fi fost penibili în momentul transformărilor din show.

Cei doi le-au răspuns celor care au fost nemulțumiți de momentul lor și spun în televiziune se mai întâmplă și situații necontrolate, deoarece totul este regizat.

Citeşte şi: Reacția lui Petre Geambașu după ce fiul lui, Călin, l-a dat în judecată: „Să facă ce vrea el”

Citeşte şi: Povestea primului scurtmetraj scris și regizat de Dana Rogoz

Citeşte şi: Cum se înțelege Dani Oțil cu fratele lui. „E cu patru ani mai mare”

Citeşte şi: Cura cu pepene roșu pe care Ioana Ginghină o ține în fiecare vară

La TV sunt niște situații controlate și artistice, exceptând „Asia Express”, unde este un reality-show și așa suntem noi, dar la „Te cunosc de undeva” nu consider absolut deloc că am fost penibili.

Poate să-mi dea să fac un elefant, dacă elefantul ăla cântă și are o piesă bună, mie trebuie să-mi placă. M-am băgat în horă, trebuie să joc. Ne-a ieșit asta pentru că avem și antrenament de la „Noaptea târziu”. 8 ani am făcut parodii fără să deranjăm pe cineva  – a spus Cuza de la Noaptea Târziu, într-un interviu pentru ego.ro.

Penibilul îl găsești și în viața de zi cu zi. Ideea este că tot timpul o să fie cineva care să comenteze, nu poți să-i împaci pe toți, dar noi chiar încercăm. – a adăugat Emi.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!