Cum se înțelege Dani Oțil cu fratele lui. „E cu patru ani mai mare”

De Unica.ro, pe

Toată lumea îl știe pe Dani Oțil (41 de ani), însă este un lucru mai puțin cunoscut despre el, ceva despre care celebrul prezentator de la Antena 1 nu vorbește aproape niciodată. Dani Oțil are un frate mai mare cu patru ani, pe nume Dorin, despre care nu l-am auzit să povestească până acum în spațiul public.

Într-una dintre cele mai recente ediții ale matinalului “Neața cu Răzvan și Dani”, prezentatorul a făcut o serie de dezvăluiri legate de fratele său. Totul a pornit cu o urare pentru ziua lui de naștere. Dani spune că nu s-a înțeles foarte bine cu Dorin în copilărie și de aceea nu vorbește des despre el.

Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată „La mulți ani!” lui frate-meu pentru că nici nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a V-a ca să nu mai fumez. Deci, la mulți ani!

După mi-am dat seama că frate-meu este aceeași zodie ca Ramona, d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece și asta că m-a adus aici la televizor – a declarat Dani Oțil în cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1.

Citeşte şi: Dorian Popa, despre perioada grea în care a fost concediat: „Nu mâncam ca să strâng bani de chirie”

Citeşte şi: Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Unde va avea loc marele eveniment

Citeşte şi: Anda Adam a pierdut procesul evacuării sale din locuința din Bragadiru. Apelul i-a fost respins

Citeşte şi: Cât a cheltuit Adda pe analize înainte să fie diagnosticată corect cu Borelioză și Bartonella

Acum, a mai dezvăluit Dani Oțil, el vorbește cu fratele său pe rețelele de socializare.

Cum se înțelege Dani Oțil cu fratele lui. "E cu patru ani mai mare"

Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-meu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic?

Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las! – spunea Dani Oțil.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!