Divorţul, cea mai profitabilă afacere a vedetelor

De Libertatea.ro pe

Dacă înainte rar vedeai vedetele vorbind despre despărţirea de partener la TV, acum e o modă ca persoanele publice să-şi spele rufele… în public. De multe ori, în spatele acestui gest nu stă obligaţia de a le explica fanilor decizia luată, cum susţin vedetele.
O oră de lacrimi, de vorbe grele aruncate la adresa ex-ului şi de lamentări se traduce în mii de euro intraţi în cont. E un troc în beneficiul ambelor părţi: emisiunile câştigă audienţă, iar celebrităţile “distruse” că au rămas singure, o mică avere.

Această adevărată afacere a devenit şi mai profitabilă de când cuplurile celebre s-au prins că pot face bani dacă-şi inventează despărţirea, se ceartă aprig prin platourile emisiunilor, apoi se împacă, la fel de zgomotos, tot la TV. De ce spunem asta? Pentru că tot mai multe voci, în special persoane apropiate vedetelor care şi-au dat papucii în direct, susţin că, în numeroase cazuri, ruptura a fost de ochii lumii, de dragul banilor câştigaţi uşor şi pentru redobândirea notorietăţii pierdute. Vă prezentăm azi câteva cupluri asupra cărora planează această suspiciune. Două dintre ele deja s-au reunit, în timp ce despre altul se spune că o va face în scurt timp…

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro