Denisa Tănase, momente de panică în avion: „Am tensiunea 20, nu pot să mă opresc din tremurat”

De Unica.ro, pe

Denisa Tănase a trecut prin clipe de coșmar în avionul cu care se întorcea acasă din Germania. Chiar înainte de aterizare, aeronava a trecut printr-o furtună puternică, iar turbulențele au speriat-o îngrozitor pe fosta membră a trupei Bambi.

Denisa Tănase și soțul ei, Mircea, se întorceau în România din Germania, acolo unde au sărbătorit un an de la lansarea pe piața locală a brandului personal de cosmetice. Înainte de aterizare, avionul în care se aflau a trecut printr-o furtună care a creat turbulențe puternice.

Citește și: Lavinia Pîrva, noi declarații despre al doilea copil

Denisa Tănase, momente de panică în avion: „Am tensiunea 20, nu pot să mă opresc din tremurat”

Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Jennifer Lopez, ținută îndrăzneață la Festivalul de Film de la Tribeca

Marius Elisei, reacție după ce Oana Roman a declarat că „lucrurile nu merg în direcția care trebuie” în relație

Denisa Tănase, momente de panică în avion: „Am tensiunea 20, nu pot să mă opresc din tremurat”

Pe rețelele de socializare, vedeta a dezvăluit că s-a speriat îngrozitor: „Am 1000 de grade, tensiunea 20, curg apele pe mine și nu pot să mă opresc din tremurat. Aterizare cu peripeții”, a scris aceasta.

Denisa Tănase a povestit apoi prin ce clipe de groază a trecut când avionul a trecut prin furtună și a început să se încline dintr-o parte în alta.

A fost rău. La aterizare am trecut chiar pe sub un nor foarte negru și cred că am trecut printr-o ploaie torențială pentru că se vedea ca o perdea întunecată și avionul a început să facă stânga, dreapta. Nu pot să vă reproduc suta la sută pentru că în momentul ăla de frică pierzi contactul cu realitatea și nu-ți mai aduci aminte exact.

Eu mă țineam foarte strâns de scaun și involuntar am început să fac exerciții de respirație. Eram în spate și automat cred că am simțit chestia asta mult mai tare decât mijlocul și fața avionului, a mai mărturisit aceasta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!