Declaraţia de dragoste a lui George Clooney pentru soţia lui, Amal

De Geo Berciu, pe
Premiile Globurile de Aur 2015 s-au încheiat, însă ele vor rămâne în istorie prin declaraţia de dragoste a lui George Clooney pentru soţia lui, Amal.

Amal Clooney, care s-a căsătorit cu cineastul american George Clooney într-o ceremonie elegantă, ce a avut loc anul trecut în Italia, a strălucit la gala de decernare a Globurilor de Aur într-o creaţie fiind semnată de casa Christian Dior. Amal, care l-a însoţit pe George Clooney, recompensat cu premiul Cecil B. DeMille, pentru contribuţia extraordinară adusă în domeniul cinematografiei, a purtat şi o pereche de mănuşi albe, de operă, şi o poşetă de aceeaşi culoare.

george-clooney-declaratie-de-dragoste-amal 1

Eleganţei ei, îndelung admirată de criticii de modă, i-a adus un tribut chiar soţul ei într-o declaraţie de dragoste emoţionantă. În momentul în care a urcat pe scenă pentru a primi trofeul Cecil B. DeMille Award, George Clooney a spus: „Am avut un an foarte bun şi aici nu mă refer la recenziile fabuloase ale filmului meu «The Monuments Men»”, a declarat actorul, în glumă, referindu-se la cronicile deloc blânde scrise de criticii de film la adresa acestui lungmetraj.

george-clooney-declaratie-de-dragoste-amal 2

„E un lucru care te face să te simţi umil atunci când găseşti pe cineva pe care să îl iubeşti”, a adăugat George Clooney, adresându-se soţiei sale, Amal Alamuddin. „Amal, sunt extrem de mândru că sunt soţul tău”, a continuat starul american. De altfel, toată lumea a văzut cât de îndrăgostit este starul de la Hollywood de frumoasa avocată, de-a lungul întregii seri, el copleşind-o cu gesturi de tandreţe şi complimente şoptite la ureche.

george-clooney-declaratie-de-dragoste-amal 3

Ba mai mult, cei doi soţi au dovedit că cei doi soţi împart şi aceleaşi convingeri. Amal Clooney, o avocată specializată în drepturile omului, a adăugat o insignă cu mesajul „Je suis Charlie” pe poşeta, în timp ce soţul său a purtat una la rever, ca un omagiu adus victimelor atacului terorist care a avut loc miercuri la Paris, la redacţia publicaţiei satirice Charlie Hebdo.

george-clooney-declaratie-de-dragoste-amal 4

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!