Ce au declarat celebrităţile despre moartea lui Sergiu Nicolaescu

Sergiu Nicolaescu a murit în dimineaţa zilei de joi, 3 ianuarie, la spitalul Elias din Bucureşti, unde a fost internat pe 27 decembrie 2012. Iată ce au declarat cei care l-au cunoscut pe celebrul regizor.
Din păcate, complicaţiile cardiace şi pulmonare l-au doborât pe regizorul Sergiu Nicolaescu, deşi el fusese internat pentru o boală digestivă cronică. Victor Ponta şi Mircea Albulescu se numără printre cei care au vorbit de regizor şi şu-ai exprimat regretul.
Victor Ponta a trmis un mesaj oficial de condoleanţe familiei îndoiliate declarând, potrivit Libertatea.ro: „A fost un om extraordinar, un cineast fără egal, un coleg de la care am avut mereu ceva de învăţat. Vestea dispariţiei sale a fost un şoc pentru noi toţi, iar viaţa publică românească va fi mai săracă fără maestrul Sergiu Nicolaescu.”
Ion Besoiu, unul dintre actorii preferaţi ai lui Sergiu Nicolaescu a spus că este absolut îndurerat. „A fost un regizor remarcabil, de excepție. Mă gândesc la titlul unui film care se numea Nemuritorii. Iată că nu suntem nemuritori, sau poate că suntem așa prin ceea ce am făcut, el este unul dintre cei care merită un fotoliu de onoare în rândul artiștilor de film, un exemplu de loialitate în arta cinematografică. Regret pround că nu mai este printre noi. Am rămas foarte săraci”, a declarat actorul pentru România TV.
Sergiu Nicolaescu s-a stins din viaţă
”Este un om despre care nu-mi place să vorbesc la trecut. Este un om minunat, un luptător minunat, mai ales prin devotamentul pe care l-a avut față de meseria sa. I-am trimis un SMS în care i-am transmis să lupte pentru viața lui. A învins tocmai pentru că filmele lui au rămas în cinematografia românească”, a declarat şi Mircea Albulescu.
Ion Iliescu a primit tragica veste la numai o zi după ce vorbise cu soţia lui Sergiu Nicolaescu. „Ieri de dimineaţă a avut o situaţia mai grea, dar după-amiază, seara, se ameliorase. M-a luat prin surprindere această veste groaznică. Regret foarte mult această pierdere, eram prieteni şi proveneam din aceeaşi generaţie”, a spus fostul preşedinte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!