Ce cuplu frumos! Cabral și Andreea în vacanţă în Grecia

De Diana Zagrean, pe

Cabral și soția sa, Andreea Pătrașcu s-au întors din Grecia, unde au plecat în mod spontan, fără planuri stabilite dinainte.
„Pana acum două săptămâni nu făcuserăm niciun plan pentru vacanță de vară, așa că prietenii noștri au avut grijă să facă planuri pentru noi. Și ne-au propus o escapadă de 6 zile în insula Thassos din Grecia. Ne-am hotărât pe loc, am făcut bagajele și am plecat la drum a doua zi. A fost o vacanță tare cuminte, ne-am odihnit și n-am bronzat, mai ales eu, singurele distracții ieșite din comun au fost plimbările cu sky-jet-urile și cele cu scuterul”, povestește Cabral, prezentatorul emisiunii „Povestiri de noapte”, de la Acasă TV.
Ce cuplu frumos! Cabral și Andreea în vacanţă în Grecia

Cei doi au fost plăcut impresionați atât de peisajul de basm, cât și de mâncarea tradițională, oamenii de acolo, atmosfera.
„Drumul a fost foarte frumos, am mers cu feribotul vreo oră și jumătate și am hrănit pescărușii cu biscuiți și croissante. Am și vizitat câte ceva: Mănăstirea Sfântului Arhanghel Mihail, cariera de marmură a insulei și plaja de marmură, e albă, ca o plajă de zăpada. Am văzut și cum arată o presă pentru obținerea uleiului de măsline și am savurat mâncarea grecească la tavernele lor pitorești. Așa da, Grecia e în top la preparate culinare. Abia aștept să pregătesc și eu acasă bouyurdi, un preparat la cuptor cu brânză, roșii, ardei iute și ulei de masline”, mărturisește Andreea Pătrașcu.
Ce cuplu frumos! Cabral și Andreea în vacanţă în Grecia

„In plus, oamenii sunt foarte mișto în Grecia, ospitalieri și atenți la ceilalți. Iar serviciile sunt foarte bune și prețurile decente”, completează Cabral.
Pentru amândoi, Grecia a fost o experiență memorabilia: „Ne-a plăcut tare mult și ne-am dori că în anii următori să reușim să ajungem și pe alte insule grecești.”

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!