Cum se menține Ioana Ginghină în formă. Actrița are de 4 ani aceeași greutate

De Unica.ro, pe

Ioana Ginghină (44 de ani) se menține de 4 ani la aceeași greutate. Pentru actriță, o siluetă suplă și tonifiată reprezintă o prioritate.

Cum se menține Ioana Ginghină în formă. Actrița are de 4 ani aceeași greutate

„La 44 de ani, am analizele perfecte. Sunt mai sănătoasă decât o adolescentă și sunt mulțumită atunci când mă uit în oglindă. De 4 ani mă mențin la greutatea asta, ideală. Mă urc pe cântar zilnic și am grijă la alimentație. Am două mese pe zi, dimineața și pe la 15-16, atât. La mine nu există ronțăieli între mese, nici măcar o alună. M-am educat atât de bine, încât pur și simplu nu-mi cere corpul”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Click!.

„Am trăit de mică în casă cu un om care a făcut sport și a mâncat sănătos. Anul acesta, tata face 79 de ani și în continuare merge mult cu bicicleta sau pe jos, înoată, e extrem de activ. El îmi e exemplu. Așadar, și eu fac aproape zilnic 30-40 de minute de mișcare. Am amenajat acasă o mini-sală cu bicicletă eliptică, stepper, bancă de abdomene, greutăți și tot felul de curele și mingi. După o vârstă, dacă îți dorești să arate bine carnea pe tine, e bine să faci sport ca să accelerezi metabolismul”, a mai spus actrița.

Cum se menține Ioana Ginghină în formă. Actrița are de 4 ani aceeași greutate

„Secretul este să nu existe dulciuri în casă. Noi nu avem provizii de biscuiți, ciocolată și ronțănele. Iar, dacă mi se face poftă, evident că nu mă mai duc la magazin. În definitiv, pofta dispare în câteva minute. Dar dacă-ți pui ispite peste tot e foarte greu”, a completat.

„Bucuria aceea de care se vorbește durează câteva minute. Pentru câteva minute de bucurie, cât timp mănânc prăjitura aia sau cartofii prăjiți, să-mi risc sănătatea și aspectul fizic? Eu zic că nu merită. Îmi găsesc altă bucurie. Pot să sun o prietenă, să citesc niște bancuri pe net. Bucuriile vieții nu stau în mâncare. Dar depinde și ce vrei. Eu, spre exemplu, prefer să fiu eu bine cu mine, decât să mă bucur de o masă copioasă. Cum reușesc? Prin voință! Mă uit în oglindă și zic că așa vreau să rămân!”, a mai spus Ioana Ginghină.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: 

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Ce carieră își dorește fiica Ioanei Ginghină să urmeze? „Deja discutăm la ce liceu să meargă”

Ioana Ginghină, vacanță în Spania și în Grecia, înaintea revenirii pe platoul de filmare de la Adela

Ioana are o fiică, Ruxandra (14 ani), din fostul mariaj cu actorul Alexandru Papadopol (46 de ani). Din septembrie 2020, actrița este logodită cu Cristi Pitulice.

„Nunta noastră depinde de niște prieteni care ne-au cerut să le fim nași. Ei nu s-au gândit la o dată când se vor căsători. Deci noi trebuie să o facem înaintea lor. Ei vor nuntă serioasă, cu locație, cu tot tacâmul, sunt la prima lor nuntă. Eu vreau o nuntă cu prieteni și petrecere. Am domnișoară de onoare, pe Ruxi, copilul meu”, declara actrița în februarie 2022, potrivit Click!.

Ioana Ginghină: „Posibilitatea de a deveni din nou mamă nu este întocmai ușoară”

„Posibilitatea de a deveni din nou mamă nu este întocmai ușoară pentru că nu mai sunt dispusă să mai fac un tratament. Acum câțiva ani am făcut și nu am avut neapărat un succes. Mai mult m-am îngrășat. Am discutat cu Ruxandra, dar ea este mult prea mare ca să o bucure sau să o întristeze acest eveniment”, mai declara actrița anul trecut.

„Din propria mea relație cu sora mea, ea e mai mică decât mine cu 11 ani, cred că de-abia de când a devenit ea mamă, deci de vreo 5 ani, suntem surori. Am fost tot timpul mamă-fiică. Eu am fost o mamă mai de gașcă așa pentru ea, pentru că era diferența mare de vârstă”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!