Cum se înțeleg Rona Hartner și fostul soț după separare. Încă nu au semnat actele de divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 11:10

Rona Hartner (48 de ani) s-a separat de soțul ei, Herve Camilleri, în martie 2021. Fosta pereche s-a căsătorit pe 5 octombrie 2019, în Franța, unde artista locuiește de mai mulți ani. Din fostul mariaj cu actorul Rocco Sedano, Rona are o fiică, Rita Sumalya, în vârstă de 12 ani.

Timp de 20 de ani, actrița a fost stabilită în Paris, de unde s-a mutat apoi pe Coasta de Azur. „Stau la cinci minute de plajă”, dezvăluia solista anul trecut. Rona a învins cancerul de colon în primăvara anului trecut.

„Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine. Lumea nu crede că sunt vindecată, unii chiar mă judecă că îndrăznesc să spun aşa ceva, dar eu simt în fiecare celulă a mea că m-am vindecat, iar analizele clinice o demonstrează. Sunt, din punct de vedere medical, în remisie totală”, spunea artista în martie 2020, pentru Formula AS.

Cum se înțeleg Rona Hartner și fostul soț după separare. Încă nu au semnat actele de divorț

Cum se înțeleg Rona Hartner și fostul soț după separare. Încă nu au semnat actele de divorț

Pentru Impact.ro, Rona a spus de ce s-au despărțit ea și Herve. „Nu mi-a plăcut la el faptul că avea aceleași defecte ca și mine. Parcă era oglinda mea! Tot ce îi reproșez lui îmi reproșez eu mie de multe ori. De exemplu, nu îmi plăcea că uneori nu avea credință. Și mie mi se mai întâmplă acest lucru și mă supăr pe mine.

După separare am primit niște semne de la Dumnezeu că trebuie să am mai multă grijă de mine de acum înainte. (…) La începutul lunii septembrie urmează să semnez actele. Am avut o perioadă de cerut iertare și tot așa. Concluzia este fermă și anume că nu ne mai putem înțelege.

Însă, dacă aș avea vreo problemă și m-ar putea ajuta, aș apela la el, am rămas prieteni. El acum are un an foarte greu, trebuie să facă un an sabatic, așa este la catolici. La prima căsătorie nu a făcut acel an sabatic și a greșit foarte mult”, a spus Rona.

Citește și:

Rona Hartner susține cursuri motivaționale celor afectați de pandemia de coronavirus

Ce inele de logodnă superbe au vedetele din România! Iată bijuteriile

Cristina Cioran, moment emoționant cu fiica ei în spital. „Abia o așteptăm acasă!”

„Eu sunt foarte fericită că m-am despărțit. (…) Pe cât era de bine, pe atât era de rău. Ideea este că noi ne-am înțeles [perfect], focuri de artificii, muzică, aceleași gusturi, ne înțelegeam bine din toate punctele de vedere.

Problema este că, după căsătorie, am numărat la un moment dat scandalurile, am avut 55 de certuri într-un an. Cred că a intrat un spirit, un duh de zâzanie și nu s-a mai putut găsi niciun fel de echilibru. (…) Din nimic [ne luam]. Ne-am certat o săptămână întreagă o dată fiindcă eram de acord cu el.

Într-o dimineață mi-a zis ceva, i-am zis că sunt de acord și s-a supărat pe mine timp de o săptămână. Pe urmă am încercat să-l contrazic și tot s-a supărat, deci n-am mai știut cum s-o dau. Atunci am zis că divorțez. (…) Aveam totul ca să fim fericiți. Făceam muzică împreună, aveam studio, lumea ne iubea, casă pe malul mării.

La un moment dat erau certuri care se repetau, se repetau, până când am zis că nu se poate. Au început după nuntă, de aceea am fost foarte surprinsă. (…) Reglăm chestiile administrative și, când vom fi pregătiți, vom vorbi un pic din nou”, a mai dezvăluit Rona în iunie 2021, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!