Cum au sărbătorit vedetele Paştele catolic

De Geo Berciu, pe
Milioane de oameni din întreaga lume au sărbătorit ieri Paştele catolic, printre acestea aflându-se şi numeroase vedete. Iată cum au petrecut.

Se pare că Alessandra Ambrosio respectă o adevărată tradiţie în ceea ce priveşte urechile haioase de iepuraş, pentru că în fiecare an frumoasa braziliancă afişează inedita imagine de Paşte, pe care şi-l petrece, invariabil, alături de familie.

alessandra-ambrosio-paste-catolic

Actriţa Liv Tyler, care a devenit mămică pentru a doua oară la jumătatea lui februarie, s-a bucurat de câteva momente de relaxare alături de logodnicul său, Dave Gardner, dar şi de micuţul ei la o piscină din Miami. Vedeta nu şi-a recăpătat încă silueta, de aceea a preferat să nu se expună într-un costum de baie, preferând doar să se bălăcească puţin cu picioarele în apă şi să savureze un coctail.

liv-tyler-paste-catolic

Şi actriţa Eva Longoria a decis să se bucure de soare şi de câteva momente de linişte la o piscină exclusivistă alături de iubitul ei, Jose Antonio Baston. Atentă cu pielea ei, vedeta serialului „Neveste disperate”, s-a protejat împotriva razelor de soare, însă acest lucru nu a făcut-o să se simtă prea bine, imaginile surprinse arătând o Eva Longoria mai degrabă plictisită şi îmbufnată.

eva-longoria-paste-catolic

Clanul Kardashian s-a reunit la biserică pentru slujba de Paşte. Cei care au analizat ţinutele femeilor din familie au ajuns la concluzia că outfiturile lor erau potrivite mai degrabă pentru covorul roşu decât pentru o vizită pioasă la biserică.

kim-kardashian-paste-catolic

Tot la Biserică a mers şi familia regală a Spaniei, însă regele Filip, regina Letiţia, regina mamă Sofia şi cele două prinţese Leonor şi Sofia au fost exemple de stil. Capetele încoronate au fost întâmpinate de mii de persoane la Catedrala din Palma de Mallorca, acolo unde au asistat la slujba tradiţională de Paşte.

familie-regala-spania-paste-catolic

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!