Cum arată „trenul plăcerii” al lui Kim Jong Un, unde dictatorul petrece cu tinere virgine

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 aprilie 2020, 12:31
„Trenul plăcerii” al lui Kim Jong Un, unde dictatorul ar petrece cu „virgine frumoase și înalte” a fost văzut la Wosan, localitatea în care conducătorul Coreei de Nord s-a retras din cauza coronavirusului.

Locomotiva de lux a fost văzută în imaginile transmise de sateliți. La bordul acestui tren s-ar afla și Mercedesul blindat al lui Kim.

Trenul are 20 de vagoane decorate într-un stil extravagant, sunt dotate cu un salon cu canapele roz, o sală de conferințe și un restaurant în care Kim Jong Un servește preparate de lux, notează The Sun.

În tren se mai află și așa-numita „brigadă a plăcerii”, formată din tinere înalte și virgine. Se pare că Jong Un a început să recruteze fete „frumoase și înalte” încă din anul 2015, iar acestea ar fi examinate de medici pentru a verifica dacă sunt virgine.

Citește și: Cine este soția lui Kim Jong-un și cum l-a cunoscut pe liderul nord-coreean

Aceste fete sunt plătite cu echivalentul a 1.600 de euro.

Întren, dictatorul are la dispoziție toate băuturile și mâncărurile sale preferate, precum brânză elvețiană, coniac Hennessy și șampanie Cristal.

Trenul este însoțit de alte două garnituri. În față se află un tren cu gărzile lui Kim Jong Un, care testează siguranța șinelor și verifică fiecare stație pentru explozibili. O a treia garnitură se află în spatele trenului lui Kim, în care sunt bodyguarzi și explozibili.

Toate vagoanele trenului sunt blindate.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!