Cine este soția lui Kim Jong-un și cum l-a cunoscut pe liderul nord-coreean

De Mihaela Dobre pe
Kim Jong-un este cunoscut întregii lumi pentru acțiunile sale controversate, dar puțini sunt cei care știu că liderul nord-coreean este căsătorit de ani buni.

Prima Doamnă a Coreei de Nord este o fostă cântăreață pe nume Ri Sol-ju, iar aparițiile sale publice sunt extrem de rare.

Potrivit The Telegraph, cei doi s-au cunoscut la un concert susținut de Ri Sol-ju. Femeia a cântat pentru Kim Jong-un şi Kim Jong-il în noaptea de Revelion, în 2010, moment în care a fost remarcată de fostul lider nord-coreean. Kim Jong-il, care lucra la planul lui de succesiune, a decis atunci că Ri Sol-ju este o soție potrivită pentru fiul său.

Nu se ştie când anume a început relaţia lor sau când s-au căsătorit, însă femeia ar fi fost instruită timp de şase luni pentru a fi o bună Primă Doamnă şi o soție la fel de bună. Potrvit zvonurilor, aceștia ar avea și un copil.

Kim Jong-un este primul din familia lui care s-a fotografiat şi şi-a prezentat soţia poporului, dat fiind că nici tatăl, nici bunicul acestuia, Kim Jong-il, respectiv Kim Il-sung, nu au fost filmaţi sau fotografiaţi în public alături de soţiile lor.

Accesează galeria foto de mai sus și vezi cum arată soția liderului de la Phenian!

Citește și – Lucruri pe care nu le știai despre Coreea de Nord

Citește și – De ce au coreenii două vârste

Foto – Northfoto/ Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO