Cum arată soţia lui Jamie Dornan, actorul din „Fifty Shades of Grey”

De Geo Berciu pe
Jamie Dornan, actorul din "Fifty Shades of Grey", a devenit idolul a milioane de doamne şi domnişoare, însă puţine ştiu că interpretul lui Christian Grey este căsătorit. Iată cum arată soţia lui Jamie Dornan!

Pelicula „Fifty Shades of Grey” este aşteptată cu sufletul al gură de milioane de cinefili din întreaga lume, şi, cum este şi firesc, actorul principal, Jamie Dornan, beneficiază de o atenţie excesivă zilele acestea. Declarat „cel mai sexy bărbat din lume”, în cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour, actorul a devenit idolul femeilor şi noul sex simbol de la Hollywood. Puţine dintre admiratoarele lui sunt însă cele care ştiu faptul că Jamie Dornan este căsătorit şi are un copil.

jamie-dornan-sotie 1

Actorul britanic s-a căsătorit cu Amelia Warner, aprilie 2013. Câteva luni mai târziu, în noiembrie, Jamei Dornan a devenit şi tată, după ce soţia lui a adus pe lume o fetiţă.

jamie-dornan-sotie 2

Despre Amelia Warner, soţia starului, se ştie că este cântăreaţă şi îşi compune singură muzica. Aceasta a scris o melodie chiar şi pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”, în care soţul ei joacă în rol principal.

jamie-dornan-sotie 4

În ceea ce priveşte trecutul amoros, Amelia a fost într-o relaţie cu actorul Colin Farrell şi chiar s-au căsătorit pe o plajă în Tahiti doar că nu a fost o căsătorie legală, ci doar pentru amuzamentul lor.

jamie-dornan-sotie 3

Acum este un familist convins, însă, de-a lungul timpului, Jamie Dornan s-a bucurat de graţiilor unor frumuseţi celebre, precum Keira Knightley, Misha Barton, Kate Moss sau Linsay Lohan.

jamie-dornan-sotie 5

(Sursa foto: Hepta, Northfoto, Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro