Cum arată Ruddy Rodriguez, actrița din telenovela „Mala Mujer”, la 50 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 ianuarie 2018, 12:19
Ruddy Rodriguez a jucat în numeroase telenovele, însă niciun rol nu va reuși vreodată să-l egaleze pe cel din Mala Mujer (Femeie rea), una dintre primele telenovele transmise la noi în țară.  

Undeva la începutul anilor ’90, telenovela Mala Mujer făcea furori grație poveștii de dragoste dintre Mauricio, rol jucat de actorul Daniel Lugo, astăzi în vârstă de 72 de ani, și cele două surori gemene, Daniela și Ximena, personaje interpretate de Ruddy Rodriguez.

Ruddy Rodriguez și Daniel Lugo în Mala Mujer

Ruddy Rodriguez și Daniel Lugo în telenovela „Mala Mujer”

Ruddy Rodriguez s-a făcut remarcată în presa internațională atât datorită trăsăturilor și formelor sale, care au propulsat-o pe locuri fruntașe în topurile celor mai frumoase femei din lume, cât și datorită relațiilor sale amoroase destul de controversate.

Ruddy Rodriguez in telenovela Pasiuni secrete

Ruddy Rodriguez în telenovela „Pasiuni secrete”

Ruddy Rodriguez, care în martie va împlini 51 de ani, a fost, în anul 1985, Miss Venezuela și a ocupat locul 7 la Miss World. Actrița declara în 2017, în cadrul unui interviu pentru Globovision, că titlul de Miss Venezuela a făcut-o să realizeze cât este de frumoasă și i-a deschis ușile succesului. De asemenea, doi ani mai târziu, frumusețea sa l-a convins și pe producătorul seriei James Bond să-i ofere un rol episodic în film, în „The Living Daylights”.

Cum arată Ruddy Rodriguez, actrița din telenovela "Mala Mujer", la 50 de ani

Ruddy Rodriguez

Numele său a ținut o bună perioadă de timp primele pagini ale ziarelor datorită faptului că se zvonea că ar avea o relație clandestină cu președintele Venezuelei, Hugo Chavez, decedat în 2013 în urma unui cumplit diagnostic de cancer, însă presupusa romanță nu a fost niciodată dovedită.

Ruddy Rodriguez a fost căsătorită de două ori, prima oară cu un avocat pe nume Rodolfo Pisani, și ulterior cu regizorul columbian Juan Rafael Restrepo Bello, însă, de fiecare dată s-a ajuns la divorț, aceasta declarând pentru sursa menționată că motivele au fost independente de ea: „Primul meu soț voia lucruri diferite față de mine și al doilea soț nu mă aprecia pentru ceea ce eram și ce făceam și, așa cum am mai spus-o, pentru a dansa tango este nevoie de doi”. 

Cum arată Ruddy Rodriguez, actrița din telenovela "Mala Mujer", la 50 de ani

Întrebată dacă este dispusă să se căsătorească a treia oară, una dintre cele mai frumoase femei din Venezuela ale tuturor timpurilor a răspuns că în continuare, mulțumită părinților săi, crede în iubire, însă: „Ar trebui să vină un bărbat la fel ca mine sau chiar mai bun ca mine pentru a mă convinge să mai fac pasul. În caz contrar, prefer să fiu singură.”

Gracias #Domingo #diferente #relax #tranquilo #sinplan

A post shared by Ruddy Rodriguez (@ruddyrrodriguez) on

Ruddy Rodriguez a fost model, actriță de televiziune și cinema, și chiar și-a încercat norocul în industria muzicală, însă a susținut că a fost o greșeală pe care acum o face doar în duș. Astăzi conduce un lanț de saloane de înfrumusețare și SPA-uri și are propria linie de produse cosmetice.

Citește și – Ți-l mai amintești pe Mario Cimarro? Este incredibil cum arată la 46 de ani!

Citește și – Îl mai ştii pe Saul Lisazo? Cum arată astăzi sex-simbolul telenovelelor

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro