Cum arată Mădălina Ghenea complet nemachiată: „Adevăratele mele culori și defecte”

De Unica.ro, pe

Mădălina Ghenea a decis să posteze în mediul online o imagine în care apare fără niciun strop de machiaj. Frumoasa româncă are peste un milion de urmăritori pe Instagram pe care îi încântă mai mereu cu fotografii în care arată spectaculos.

Mădălina Diana Ghenea are 35 de ani și este considerată a fi una dintre cele mai frumoase românce. Aceasta a reușit să își contruiască o carieră în Italia, unde s-a mutat în urmă cu mai mulți ani. Pe rețelele de socializare postează mereu fotografii care îi pun în valoare trăsăturile frumoase, însă este pentru prima dată când a decis să se fotografieze fără machiaj.

Cum arată Mădălina Ghenea fără machiaj

Românca a mărturisit că și-a făcut această fotografie după câteva zile foarte agloemrate, în care a călătorit mult și a participat la diverse evenimente.

Cum arată Mădălina Ghenea complet nemachiată: „Adevăratele mele culori și defecte”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

Însă oboseala pare să îi priască Mădălinei, care arată superb chiar și în zilele pline.

„Cum spune mama: cum te-am făcut eu”, este mesajul care însoțește imaginea în care Mădălina Ghenea apare complet nemachiată.

„În sfârșit, tutorialul pe care mi l-ați cerut de multă vreme. Ce vedeți „înainte” nu e cel mai frumos, după cum puteți vedea, căci am fost ca într-un vârtej în ultimul timp, cu opt zboruri în 10 zile, foarte puțin somn, dar acest machiaj mă face să arăt proaspătă și odihnită, pielea mea arată perfect, iar buzele și ochii par mai mari. Sunt bucuroasă să vă arăt adevăratele mele culori și defecte”, a spus Mădălina Ghenea într-un tutorial în care arată cum se aranjează pentru un eveniment.  

Actrița a decis să își crească fetița în Italia

Mădălina Ghenea are o fetiță în vârstă de 5 ani cu Matei Stratan. Actrița a decis să o crească pe Charlotte în Italia, cu toate că tatăl ei locuiește în România.

După ce s-a despărțit de omul de afaceri, Ghenea a luat-o pe micuță cu ea în Italia. A luat această decizie pentru că ei i-a plăctut dintotdeauna viața în peninsulă, unde locuiește de când avea doar 14 ani.

Deși a învățat-o limba italiană pentru a se descurca acolo, Mădălina Ghenea a ținut neapărat ca Charlotte să știe și limba română pentru a putea comunica cu tatăl și bunicii ei.

Vezi în Galeria FOTO cum arată Mădălina Ghenea fără make-up.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!