Cum arăta Cristina Ich la 17 ani. „V-am promis poze”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Cristina Ich (34 de ani) a publicat două imagini de la 17 ani. „V-am promis poze de la 17 ani. Eu, mereu supărată”, a scris modelul la Insta Story.

Cum arăta Cristina Ich la 17 ani. „V-am promis poze”

De-a lungul timpului, despre Cristina s-a speculat în repetate rânduri că ar fi apelat la mai multe intervenții estetice. De fiecare dată, modelul a publicat în mediul online fotografii cu ea din copilărie, imagini care au demonstrat contrariul. Cristina are un ten neted și luminos, rezultatul unei alimentații echilibrate, dar și al atenției deosebite dedicate îngrijirii pielii sale.

Cum arăta Cristina Ich la 17 ani. „V-am promis poze”

În septembrie 2020, Cristina a postat pe Instagram o imagine în care este nemachiată. „Asta-i fața mea! 😄 Fără filtru, fără make-up (prima și ultima postată). Ce vă așteptați? Să fie fața coală de hârtie? Să nu aibă pielea o pată pigmentată? Să n-ai un por pe față? Normal că nu este așa”, a explicat atunci.

„Realitatea este că sunt mai copil decât în poză. Nu reflectă realitatea. În realitate este mai bine pentru mine, din punctul meu de vedere. Dar în mare, ăla este tenul. (…) Aparatul foto, fără filtru, scoate în evidență mult mai bine decât ce vezi tu în realitate. În realitate se vede ca și cum nu ai nimic pe față”, a mai spus modelul.

Din anul 2018, Cristina formează un cuplu cu Alex Pițurcă (37 de ani). Perechea are împreună un fiu, Noah Alexandru Pițurcă, în vârstă de aproape 2 ani. Nașii micuțului Noah sunt designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Cristina Ich, incident neplăcut la aeroport: „Îmi vine să plâng de nervi”

Cristina Ich, fotografie rară alături de Alex Pițurcă și de fiul lor, Noah

Cristina și Alex s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. „Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere”, a povestit Cristina Ich în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whats App că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine”, a completat modelul atunci.

În februarie 2021, despre relația ei cu Alexandru, Cristina mai spunea: „M-am îndrăgostit. Eu sunt Săgetător. Mă pot îndrăgosti și de 200 de ori pe zi. Dar când l-am întâlnit pe Alex și el pe mine, a fost: «Acum ori niciodată». Nu ne-am făcut vreun plan. Nici nu știam că o să vină în viața noastră un copil”.

„După trei luni, i-am spus: «Sunt însărcinată». Și el a zis: «Ce bine!». El cred că era pregătit. Eu cred că-și dorea. (…) Noi suntem dezechilibrați amândoi. Nu suntem un cuplu echilibrat și un exemplu. Dar este un băiat foarte mișto și noi semănăm foarte mult, am mai spus asta și pe Instagram, la caracter”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!