Cristina Ich, incident neplăcut la aeroport: „Îmi vine să plâng de nervi”

De Unica.ro, pe

Cristina Ich (34 de ani) a plecat pe 23 august 2021 la Paris. Fiindcă și-a făcut bagajul în dimineața plecării, modelul a întârziat, începutul vacanței sale în Franța fiind umbrit de un incident neplăcut petrecut în aeroport.

Cristina Ich, incident neplăcut la aeroport: „Îmi vine să plâng de nervi”

„Sunt absolut disperată, nu vreți să știți cât am întârziat spre aeroport. Oricum, astăzi ajung la Paris, chiar dacă e să se întâmple ceva. Asta se întâmplă când nu ai chef să-ți faci bagajul seara și te apuci dimineața”, a povestit Cristina în timpul drumului către aeroport.

Cristina Ich, incident neplăcut la aeroport: „Îmi vine să plâng de nervi”

„Am ajuns în ultima secundă la poartă, deci nu vă puteți imagina cam câți nervi am. Îmi vine să plâng de nervi. M-a înjurat pe mine și pe o femeie pe care am ajutat-o, pentru că pierdeam avionul și era coadă, ne-a înjurat un om în jur de 60 de ani. Din «tupeistele dracu» [nu ne-a scos]. Dacă nu ajungeam cu bagajul la poartă, pierdeam avionul.

Am ajuns în ultima secundă. Nu vreți să știți ce ne-a făcut. Oameni mai răi ca ăștia eu nu am văzut. Noroc că este foarte, foarte aglomerat. I-am rugat pe toți cei din față, dar omul ăla era posedat de diavol, pe cuvânt”, a povestit Cristina din aeroport, vizibil afectată din pricina atitudinii respectivului bărbat.

În cele din urmă, modelul a ajuns în avion. Din anul 2018, Cristina formează un cuplu cu Alex Pițurcă (37 de ani). Perechea are împreună un fiu, Noah Alexandru, în vârstă de 1 an. Nașii micuțului Noah sunt designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Zilele trecute, Noah a recunoscut-o pe Cristina într-un panou publicitar realizat pentru un brand de bijuterii. „Noah m-a recunoscut azi, când se plimba prin mall și a trecut pe lângă o poză de campanie. A spus: «Mama»”, a scris Cristina la Insta Story.

Citește și:

Cristina Ich, la un pas de moarte într-un restaurant din București. Ce i s-a întâmplat modelului

Cristina Ich, dezvăluire emoționantă despre viața și mama ei: „Foarte puțină lume știe lucrul ăsta”

Cristina Ich și Alina Ceușan, sărut pasional. Cum au fost fotografiate

Cum s-au cunoscut Alexandru Pițurcă și Cristina Ich

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whats App că sunt însărcinată.

L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine”, a declarat Cristina Ich în podcastul Acasă la Măruță.

În februarie 2021, despre relația ei cu Alexandru, Cristina mai spunea: „M-am îndrăgostit. Eu sunt Săgetător. Mă pot îndrăgosti și de 200 de ori pe zi. Dar când l-am întâlnit pe Alex și el pe mine, a fost: «Acum ori niciodată».

Nu ne-am făcut vreun plan. Nici nu știam că o să vină în viața noastră un copil. După trei luni, i-am spus: «Sunt însărcinată». Și el a zis: «Ce bine!». El cred că era pregătit. Eu cred că-și dorea. (…)

Noi suntem dezechilibrați amândoi. Nu suntem un cuplu echilibrat și un exemplu. Dar este un băiat foarte mișto și noi semănăm foarte mult, am mai spus asta și pe Instagram, la caracter”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!