Cum arată astăzi actriţa din „Întoarcere la Laguna Albastră”

De Geo Berciu, pe
Frumuseţea Millei Jovovich, actriţa care a jucat în pelicula "Întoarcere la Laguna Albastră", a trecut proba timpului, vedeta arătând la fel de bine şi acum, la 40 de ani, când este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Milla Jovovich a anunţat că va deveni mămică pentru a doua oară în luna august a anului trecut pe reţelele de socializare. „Iniţial aceasta trebuia să fie o postare în care să vă spun cât de încântată sunt că voi călători în Cape Town, Africa de Sud, pentru a începe să lucrez la «Resident Evil: The Final Chapter». Dar. Soţul meu, Paul, şi cu mine tocmai am descoperit că vom avea încă un copil!!!”, a scris Milla Jovovich, pe pagina sa de Facebook.

actrita-intoarcere-laguna-albastra-milla-jovovich-cum-arata (1)

Chiar dacă pregătirile pentru începerea filmărilor la pelicula „Resident Evil: The Final Chapter” erau finalizate, acestea au fost sistate până după naşterea celei de-a doua fetiţe a actriţei. „După mai multe discuţii, ne-am gândit că ar fi în interesul tuturor să aşteptăm până când copilul se va naşte, înainte de a începe un film «RE» («Resident Evil», n.r.)”, a mai declarat actriţa.

actrita-intoarcere-laguna-albastra-milla-jovovich-cum-arata (2)

Soţul ei, regizorul Paul W. S. Anderson a fost de acord cu decizia partenerei, mai ales că ştie că Milla a refuzat multe oferte pentru filme pentru a petrece timp cu fiica ei în vârstă de 6 ani, Ever Gabo Anderson.

actrita-intoarcere-laguna-albastra-milla-jovovich-cum-arata (3)

Printre proiectele ei cinematografice recente se numără lungmetrajul „Stone”, în care a jucat împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului „Cei trei muschetari”, regizat de Paul W.S. Anderson, în care interpretează rolul Milady de Winter.

actrita-intoarcere-laguna-albastra-milla-jovovich-cum-arata (4)

În 1991, când juca în filmul „Întoarcere la Laguna Albastră”, Milla Jovovich avea 16 ani, iar frumuseţea ucrainiencei a cucerit întreaga lume.

RTBLUELAG-CTIT-CT-5936

Au urmat nu numai roluri în filme, ci şi numeroase contracte în lumea modei, marile case de modă „bătându-se” pentru a o avea ca şi imagine. Astfel, ea a reprezentat pe rând Christian Dior, Damiani, Donna Karan, Gap, Versace, Mango, Etro sau Chanel.

actrita-intoarcere-laguna-albastra-milla-jovovich-cum-arata (6)

Debutul ei în showbiz a avut loc la vârsta de 11 ani, când a afost aleasă pentru a apărea într-o campanie Revlon, care a stârnit vii cotroverse în perioada respectivă din cauză tinereţei ei.

(Sursa foto: Northfoto, Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!