Cum arată acum, după 25 de ani, actorii din „Pretty woman”

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 23 martie 2015, 14:33
La 25 de ani de la lansarea filmului "Pretty woman", actorii din rolurile principale, dar şi echipa de producţie s-au revăzut.

Reunirea a fost prilejuită de un interviu pentru NBC, iar în centrul atenţiei, cum era şi firesc, s-au aflat Richard Gere şi Julia Roberts.

richard-gere-julia-roberts-pretty-woman 1

Spre deosebire de ultimele imagini surprinse de paparazzi, în care Richard Gere arăta ca un simplu bătrânel, de această dată, renumitul actor a afişat un look care amintea de vremea când cucerea milioane de femei numai cu o simplă apariţie.

richard-gere-julia-roberts-pretty-woman 2

În ceea ce o priveşte pe Julia Roberts, care le-a dat femeilor speranța că îl vor întâlni pe Făt-Frumos și că vor fi fericite cu acestea până la sfârșitul zilelor lor, timpul a fost mult mai blând cu ea, în ciuda faptului că vedeta din „Frumuşica” este una dintre puţinele actriţe care au refuzat bisturiul şi injecţiile. Singura ei arma cu care luptă împotriva timpului este yoga, care o ajută să elimine toate lucrurile negative din viaţa ei.

richard-gere-julia-roberts-pretty-woman 3

Reunirea echipei care a contribuit la succesul imens al comediei romantice, a fost un prilej nimerit ca protagoniştii să-şi amintească momente inedite din timpul filmărilor de acum 25 de ani, dar şi să şi distreze pe cinste.

richard-gere-julia-roberts-pretty-woman 4

(Sursa foto: Hepta, Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!