Cum arată acum actrițele din serialul „Totul despre sex”

De Adelina Duinea, pe

Serialul „Totul despre sex” s-a lansat în iunie 1998 și a rulat timp de 6 sezoane, până în februarie 2004. În februarie 2021, producția a aniversat 17 ani de la încheiere, iar în iunie va celebra 23 de ani de la lansare.

Personajele principale ale seriei TV sunt Carrie Bradshaw, jucată de actrița Sarah Jessica Parker (56 de ani); Samantha Jones, jucată de actrița Kim Cattrall (64 de ani); Charlotte York, jucată de actrița Kristin Davis (56 de ani); și Miranda Hobbes, jucată de actrița Cynthia Nixon (55 de ani).

În anii 2008 și 2010, actrițele s-au reunit în filmele „Totul despre sex 1” și „Totul despre sex 2”. În ianuarie 2021, Sarah, Kristin și Cynthia au confirmat că serialul va continua cu 10 episoade speciale. Kim nu și-a dorit să facă parte din proiect. Seria specială va fi intitulată „Just Like That…”, iar data lansării nu a fost încă stabilită.

Cum arată acum actrițele din serialul „Totul despre sex”

Cum arată acum actrițele din serialul „Totul despre sex”

Sarah Jessica Parker este căsătorită cu actorul Matthew Broderick (59 de ani) din luna mai a anului 1997. Perechea are trei copii, un fiu, James, în vârstă de 18 ani, și două fiice gemene, Marion și Tabitha, în vârstă de 11 ani.

Ultima producție în care actrița a apărut este intitulată „Aici și acum”. Filmul a fost lansat în urmă cu 3 ani, în 2018. În prezent, Sarah deține propriul magazin de pantofi, SJP By Sarah Jessica Parker.

Kristin Davis nu s-a căsătorit niciodată. În prezent nu este clar dacă formează sau nu un cuplu cu cineva. În anul 2011, actrița a adoptat o fetiță, Gemma Rose Davis. Șapte ani mai târziu, în 2018, Kristin a adoptat și un băiețel, Wilson Davis. Ultima producție în care a jucat este intitulată „Deadly Illusions”, film lansat în 2021.

Kristin a fost alcoolică. „Alcoolul mă elibera. Eram foarte rușinoasă și nu știam cum să ies din propria cochilie. Am băut din același motiv pentru care iubesc actoria. Voiam să simt lucruri, să mă exprim, să fiu liberă. În mod natural nu sunt așa”, mărturisea actrița în trecut.

Citește și:

Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, a vorbit despre medicii care l-au îngrijit pe actor

Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome are vedeta după rapel

Andrei Ștefănescu, noi detalii despre divorț: „Nu ne-a luat prin surprindere”

Cynthia Nixon a format un cuplu cu Danny Mozes între anii 1988 și 2003. Împreună au doi copii, doi fii, Samuel (24 de ani) și Charles (18 ani). În iunie 2018, Cynthia a dezvăluit că Samuel este transgender.

După despărțirea de Morez, Cynthia s-a îndrăgostit de activista Christine Marinoni. În 2011, Christine a dat naștere unui fiu, Max. Cel mai recent, Cynthia a apărut în serialul „Ratched”, lansat în 2020.

Kim Cattrall a fost căsătorită de trei ori și nu are copii. Între anii 1977 și 1979, Kim a fost căsătorită cu Larry Davis. Mariajul lor a fost anulat. Din 1982 până în 1989, Kim a fost căsătorită cu Andre J. Lyson. Perechea a locuit în Germania.

Din 1998 până în 2004, actrița a fost căsătorită cu muzicianul Mark Levinson. În prezent, Kim formează un cuplu cu Russell Thomas, un bărbat cu 14 ani mai tânăr decât ea. Cel mai recent, actrița a jucat în serialul TV „Filthy Rich”, lansat în 2020.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!