Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome are vedeta după rapel

Ultimul update Marți, 27 aprilie 2021, 13:42

Alina Pușcaș a dezvăluit recent în mediul online că s-a vaccinat anti-COVID-19. În luna iunie a anului trecut, Alina a fost infectată cu noul coronavirus. Prezentatoarea TV s-a testat după ce a aflat că artistul Marcel Pavel, la vremea aceea concurent în emisiunea Te cunosc de undeva, pe care ea o moderează, a fost internat în spital cu COVID-19.

„Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. Nu trebuie să te simți prost sau să te simți blamat, pentru că nu ai nicio vină”, a declarat Alina, la vremea aceea.

După două săptămâni petrecute în izolare în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, Alina s-a vindecat și a revenit acasă. Soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, și copiii lor, Alexandru (5 ani), Melissa (2 ani) și Iris (1 an), nu au fost infectați.

Alina PușcașIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome are vedeta după rapel

În luna martie, în mediul online, Alina mărturisea despre vaccin: „Sincer, nu mi-aș dori să mă vaccinez, dar, din ce observ, asta va fi probabil singura variantă prin care voi mai putea călători vreodată undeva în afara țării. Dar deocamdată nu l-am făcut”.

Pe 26 aprilie, Alina a avut rapelul. „Astăzi am de făcut rapelul. Sunt puțin stresată pentru că știu că marea majoritate dezvoltă ceva reacții la rapel și curând plecăm iar din țară”, a spus vedeta TV.

Citește și:

Alina Pușcaș și-a spart unul dintre dinții din față. Ce s-a întâmplat cu vedeta TV

Alina Pușcaș s-a accidentat pe pârtie la schi: „Am căzut destul de rău”

Cum au petrecut Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, Dragobetele?

În aceeași zi, Alina nu a avut simptome, ci în ziua următoare. „Au trecut 3 ore de la rapel. Sunt ok, nu mă doare capul, mă doare doar mâna, așa cum s-a întâmplat și la primul vaccin. Am luat un paracetamol preventiv. Sunt ok, momentan. Să vedem”, a spus în ziua în care a făcut rapelul.

„Am revenit cu acest jurnal post-rapel. Am o durere musculară destul de puternică. Dureri de cap, dar supraviețuiesc. Am uitat să menționez și amețeala, dar nu știu dacă să o pun la simptomatologie, poate e o chestie pe care mi-am indus-o. Am reușit să iau un algocalmin. Durerea de cap a dispărut, cea musculară nu”, a dezvăluit Alina, la o zi de la rapel.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!