Cu ce va rămâne Ioana Simion după divorțul de Ilie Năstase

De Unica.ro, pe

Ioana Simion (45 de ani) a depus actele de divorț de Ilie Năstase (75 de ani). În octombrie 2021, pe Facebook, Ioana a scris că „răbdarea ei a luat sfârșit”. Ioana i-a mai cerut fostului tenismen divorțul în martie 2021. Trei luni mai târziu, Ioana și Ilie s-au împăcat.

Cu ce va rămâne Ioana Simion după divorțul de Ilie Năstase

În ianuarie 2021, Ioana a declarat că omul de afaceri a fost violent cu ea. După incident, perechea a continuat să se vadă frecvent, fostul sportiv asigurând-o pe Ioana că se va schimba. Recent, însă, Ioana a declarat că „răbdarea ei a luat sfârșit”.

Cu ce va rămâne Ioana Simion după divorțul de Ilie Năstase

„Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sfântul Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc”, au declarat apropiații Ioanei Simion, pentru Playtech.

„Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț”, au adăugat sursele.

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!”, a scris Ioana Simion pe Facebook.

„În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ioana Năstase a mers în vacanță în Grecia fără Ilie Năstase. „Nu am avut liniște deloc”

Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Ilie Năstase

„Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște și de puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA! ❤️🙏”, a încheiat.

În secțiunea de comentarii a mesajului postat pe Facebook, mai multe femei și-au exprimat susținerea pentru Ioana. Revoltat de cele citite, Ilie Năstase a avut o reacție agresivă la adresa respectivelor femei. „S***p***!; Mai bine fă o vizită urgentă la estetician, ai mare nevoie!; Fraiero, tu știi ce am făcut în viața mea? Tu nu ai realizat nimic, p**** j****** ce ești!”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de fostul tenismen, potrivit WOWbiz.

Ulterior, Ioana i-a răspuns. „Dragă Ilie, te rog să te oprești să mai jignești aceste doamne! Nu ți-au făcut niciun rău și nu te-au jignit cu absolut nimic. Te-am rugat și te rog, în fața bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, oprește răutățile! Mulțumesc!”, a răspuns Ioana, în cele din urmă ștergând postarea.

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori

Prima soție a lui Ilie Năstase a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie (42 de ani).

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas (30 de ani) și Charlotte (28 de ani). Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia (18 ani) și Emma (15 ani). Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!