Cu ce se ocupă acum „fata rea” din „Inimă sălbatică”

De Geo Berciu, pe
"Inimă sălbatică" a fost unul dintre telenovelele care a captivat publicul la începutul anilor 1990, iar actorii din rolurile principale au făcut istorie.

Alături de Edith Gonzales şi regretatul Eduardo Palomo, una dintre vedetele serialului mexicanul a fost actriţa Ana Colchero, interpreta lui Aimee, percepută ca „fata rea” a telenovelei.

ana-colchero-fata-rea-inima-salbatica 1

Rolul din „Inimă sălbatică” i-a adus actriţei Ana Colchero recunoaşterea în lumea bună a serialelor nord-americane, iar frumuseţea ei a fascinat milioane de privitori, făcându-i pe producători să o distribuie şi în alte seriale de succes precum „Alondra” (1995) sau „Nada personal” (1996).

ana-colchero-fata-rea-inima-salbatica 7

 

Faima de care se bucura a făcut-o pe „fata rea” din „Inimă sălbatică” să se implice în tot felul de cauze sociale, devenind, după 2002, când a renunţat complet la actorie, una dintre figurile marcante ale luptei pentru îmbunătăţirea vieţii indienilor din statul Chiapas.

ana-colchero-fata-rea-inima-salbatica 3

De asemenea, fosta vedetă a ajuns o militantă ferventă a drepturilor oamenilor, cu păreri politice bine definite pe care le susţine public.

ana-colchero-fata-rea-inima-salbatica 4

Anul 2006 a marcat debutul ei ca scriitoare cu romanul „Entre dos fuegos” (Între două focuri), în care se regăsesc teme ca politica, bucătăria şi dragostea.

ana-colchero-fata-rea-inima-salbatica 6

Fata rea din „Corazon Salvaje” se dedică astăzi exclusiv activismului politic şi literaturii, ea fiind autoarea a peste cinci romane de ficţiune. Unul dintre acestea, „Los Hijos del Tiempo”, a fost nominalizat la premiul pentru „Cea mai bună cartea mexicană a anului” în 2012.

(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!