Cristina Ștefan, despre provocările întâmpinate după a doua naștere: „Nu este ușor”

De Unica.ro, pe

Cristina Ștefan (29 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară pe 3 septembrie 2021. Bebelușa Cronicii Cârcotașilor a dat naștere unei fetițe, Dominique Maria. Cristina și soțul ei, actorul Denis Ștefan (45 de ani), mai au împreună o fiică, Delia Maria, în vârstă de 7 ani.

Cristina Ștefan, despre provocările întâmpinate după a doua naștere: „Nu este ușor”

Recent, în mediul online, Cristinei i s-au cerut sfaturi referitoare la alăptare. „Nu prea am cum să vă sfătuiesc, pentru că diferă (n.red. în funcție de persoană). Trebuie foarte mult să-ți dorești să fii bine aici (n.red. mental), să înțelegi că nu este un proces ușor pentru toate mamele”, a început.

Cristina Ștefan Denis Ștefan copiiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Le înțeleg perfect pe acele mame, nici pentru mine nu este ușor, nici acum, la a doua sarcină, când sunt mult, mult mai liniștită. Îmi doresc și fac tot posibilul, beau ceaiuri… am întrebat pediatrul ce aș putea să fac în plus pentru a fi totul cât mai ok”, a continuat.

„Ceaiurile m-au ajutat foarte mult, iar cu cât copilul este pus mai des la sân, cu atât lactația este mai productivă, deci faceți tot posibilul pentru bebeluș să fie alăptat. Strângeți din dinți, dacă aveți lapte, pentru că este foarte important”, a completat.

„Hrăniți-vă, beți multă apă, nu doar acum dacă alăptați, în general. Eu așa îmi iau energia, nu pot sta fără mâncare. Nu țin diete, iar micul dejun este masa principală la mine. Mănânc ce vreau, cât vreau, cum vreau, după care mesele de peste zi sunt mai micuțe, în fugă”, a mai spus.

Următoarea zi, Cristina a mai mărturisit la Insta Story: „Vă spun bună dimineața după o noapte foarte grea. E perioada cu puseuri de creștere. Adoarme foarte greu o dată la două, trei nopți. Mănâncă bine, dar e greu să adoarmă. Se agită, nu-i convine nimic, mai sunt și colicii pe deasupra. Acum sunt ok, am reușit să dorm de la 7:00 la 9:00 un somn bun și acum sunt cât de cât fresh”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Ștefan, analiză îngrijorătoare în ultimul trimestru de sarcină. „Doctorul m-a liniștit”

Ce operații estetice are bebelușa Cristina Ștefan

Ce frumoasă este fiica actorului Denis Ștefan și a „bebelușei” Cristina! Delia a împlinit 7 ani

În timpul sarcinii, Cristina a vorbit despre cum reușește în general să se mențină. „Chiar dacă poftesc, nu mănânc tot frigiderul. Am grijă de mine, dar și de bebe să fie foarte sănătos. Încerc, pe cât posibil, să am o alimentație sănătoasă în perioada asta. Mănânc într-adevăr tot ce poftesc, dar în cantități destul de mici”, povestea Cristina înainte să nască.

„Am grijă să consum zilnic fructe, fibre, carne. Asta e o chestie genetică [silueta], cel puțin până la vârsta asta așa s-a dovedit. Nu știu, după 30 de ani, poate lucrurile se pot schimba. Secretul meu este că mănânc puțin și des. Din toate, absolut tot ce-mi doresc, tot ce poftesc. Puțin și des, ăsta e secretul meu”, a mai spus atunci.

Cristina a întregit echipa Cronicii Cârcotașilor în anul 2008. „În toamnă nu o să mă întorc la Cronică, clar. Îmi doresc foarte mult să stau acasă, cel puțin doi ani. După, vedem”, mai spunea Cristina în timpul sarcinii. În afara acestui job, Cristina era managerul unui magazin de haine din București. 

„Nu mai merg la magazin din luna martie. Am hotărât împreună cu doctorul meu. La magazin era mult mai solicitat, stat în picioare ore multe, naveta, pentru că drumul este foarte lung. Acum fac doar emisiunea”, mai povestea Cristina în mai 2021.

Denis și Cristina formează un cuplu din anul 2012. La scurt timp, perechea și-a oficializat relația într-o ceremonie intimă, câteva luni mai târziu, în noiembrie 2013, devenind părinții fiicei lor, Delia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!