Ce face soțul Corneliei Catanga zilnic după ce aceasta a murit

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 aprilie 2021, 10:19
Aurel Pădureanu era partenerul de viață al artistei Cornelia Catanga, iar vestea morții acesteia a venit ca un șoc.

Cornelia Catanga a murit în urmă cu două săptămâni, la vârsta de 63 de ani, la câteva ore după ce a ajuns la spital cu probleme de respirație. Vestea tristă a îndoliat mulți oameni – de la cei apropiați până la fanii artistei, aceștia plângând amintirile pe care aceasta le-a lăsat în urmă.

Când a fost înmormântată, soțul ei o implora pe aceasta să se întoarcă la el, deoarece are nevoie de ea, după cum relatează Spy News. De când a fost înmormântată, Aurel Pădureanu a decis să meargă zilnic la cimitir, unde se roagă pentru sufletul răposatei soții.

Citește și: Cornelia Catanga și-ar fi prevestit moartea. Ce ar fi spus cu câteva săptămâni înainte de deces

Citește și: Aurel Pădureanu, declarații dure la adresa lui Cătălin Măruță: „Urât din partea ta!”

Citește și: Cornelia Catangă a fost înmormântată. Declarațiile îndurerate ale fiului și fostului soț

Citește și: Maria Dragomiroiu, despre fina sa, Cornelia Catanga: „De un an nu mai avea din ce trăi. Nimeni nu a băgat-o în seamă”

„Suntem distruși sufletește”, a povestit bărbatul pentru Playtech. „Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe. El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?”

Cornelia Catanga a murit după ce a făcut stop cardio-respirator, suprapus cu infectarea cu COVID-19, potrivit medicilor. Starea ei s-a înrăutățit la puțin timp după ce cadrele medicale au hotărât să o intubeze.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!