Copiii lui Michael Jackson poartă bijuterii cu rămășițele tatălui lor

De Oana Savin, pe
Copiii regretatului Michael Jackson poartă bijuterii speciale în care se află cenușa tatălui lor, incinerat în anul 2009.

Potrivit unor surse citate de contactmusic.net, Prince Michael (22 ani), Paris (21 ani) și Bigi „Blanket” (17 ani), poartă rămășițele tatălui lor încastrate în niște bijuterii ce au forma unor inimi sfărâmate. Însă tinerii apar rar în public purtând aceste coliere.

Copiii lui Michael Jackson poartă bijuterii cu rămășițele tatălui lor

Paris si Prince Jackson

Deși sicriul aurit în care se afla trupul neînsuflețit al starului a fost depus într-o criptă din Marele Mausoleu din Parcul Forest Lawn Memorial din California, există voci care susțin că mama lui Jackson ar fi incinerat trupul artistului pentru a descuraja jefuitorii de morminte.

Familia a insistat să se păstreze și mormântul din Forest Lawn deoarece multe vedete de la Hollywood sunt îngropate acolo.

Cenușa lui Michael a fost împrăștiată în iubitul său Neverland, proprietatea care a avut un sens special pentru artist”, au spus sursele.

Copiii trăiesc de parcă Michael ar veghea în permenență asupra lor”, au explicat aceleași surse.

Copiii lui Michael Jackson poartă bijuterii cu rămășițele tatălui lor

Bigi ‘Blanket’ Jackson

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!