Coolio a murit. Artistul avea 59 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 septembrie 2022, 10:47

Coolio a încetat din viață, miercuri, la vârsta de 59 de ani. Managerul artistului, Jarez, a confirmat decesul acestuia.

Poliția din Los Angeles a fost chemată, miercuri, în jurul orei 16:00, pe Chesapeake Avenue, pentru un deces. Victima era un adult bărbat, în jur de 60 de ani.

Jarez a declarat pentru TMZ că rapperul se afla la un prieten și a mers la baie. Prietenul lui Coolio l-a găsit pe acesta întins pe jos.

Bărbatul a sunat la urgențe, iar medicii au pronunțat decesul. Se pare că artistul a suferit un stop cardiac, însă cauza oficială a morții va fi stabilită în urma autopsiei.

Coolio, pe numele său adevărat Artis Leon Ivey Jr, a devenit cunoscut în anul 1995, odată cu lansarea piesei Gangsta’s Paradise.

Artiștii de peste Ocean au reacționat rapid când au aflat de moartea rapperului.

„Pierdem oameni la vârste mult prea fragede. Coolio a făcut niște piese grozave, a fost soundtrack-ul vieților noastre. A plecat mult prea devreme și într-un mod tragic, este foarte trist”, a declarat John Legend pentru ET online.

 „Aceasta este o veste tristă. Am fost martorul ascensiunii acestui om în această industrie. Odihnește-te în pace”, a scris Ice Cube pe Twitter.

„Am inima frântă de vestea morții acestui artist talentat, Coolio. O viață scurtată prea rapid. După cum unii dintre voi știți, am fost suficient de norocoasă să lucrez cu el la Dangerous Minds în 1995. A câștigat un Grammy pentru cântecul lui extraordinar scris pentru soundtrack – pentru care cred că filmul nostru a cus+noscut un asemenea succes. Îmi amintesc cât era de milostiv. După 30 de ani încă îmi dă fiori acea piesă. Le trimit toată iubirea familiei sale. Odihnește-te în putere, Artis Leon Ivery Jr”, a scris Michelle Pfeiffer pe Instagram.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!