Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu

De Unica.ro pe
Cătălin Cazacu și-a câștigat faima de mare cuceritor după ce a fost surprins de mai multe ori în ipostaze tandre cu diferite femei. Un veritabil Don Juan al zileleor noastre, prezentatorul Kanal D se pare că nu se poate decide cine să-i rămână aproape.

Cătălin Cazacu, în vârstă de 35 de ani, a fost cuplat cu Ilinca Obădescu, aceasta fiind o relație asumată de prezentator, dar care, însă, nu a durat prea mult. Ulterior, s-a vehiculat că a avut o aventură cu Ramona Olaru, sexy-asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, dar și cu Margherita de la Clejani, cei doi fiind surprinși în club în ipostaze destul de incitante. Dar toate s-au dovedit a fi doar zvonuri pentru că prezentatorul se pare că are o relație cu Roxana Butnaru, ”sora” lui Codin Maticiuc, o brunetă focoasă, de profesie designer, relateaza cancan.ro.

Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu și Roxana Butnaru au fost văzuți de mai multe ori împreună, iar ultima dată, în urmă cu câteva zile, au fost văzuți într-un mall din Capitală, în timp ce făceau cumpărături pentru casă și se sfătuiau întocmai ca un cuplu.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO