Celia, primele declarații după nașterea fiicei sale, Sara Maria

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 18:28

Celia a devenit mamă pentru a doua oară pe 16 februarie 2022. Artista a născut o fetiță, Sara Maria, prin operație de cezariană. Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța, mai au un fiu, Angelo Ioan, în vârstă de 7 ani. În mediul online, cântăreața a făcut primele declarații după nașterea Sarei.

Celia, primele declarații după nașterea fiicei sale, Sara Maria

„Atât de binecuvântată să te am! Deși abia azi ar fi împlinit 38 de săptămâni sarcina (n.red.: pe 17 februarie 2022), minunea mea, Sara Maria, s-a născut ieri sănătoasă, minunată, pregătită, binecuvântată, cântărind 4 kilograme”, a scris artista la Insta Story.

Celia, primele declarații după nașterea fiicei sale, Sara Maria

„Corpul meu a suferit foarte multe modificări. 20 de kilograme în plus, circumferința abdomenului dublată, drepții abdominali rupți, celulită, câteva vergeturi, iar peste o săptămână, din graviduță drăguță, voi fi văzută o mămică obosită și grăsuță… Da, știu, kilogramele în plus nu au cum să nu se vadă, totuși, ceea ce vreau să vă spun este că acea mămicuță grăsuță și obosită se simte binecuvântată!!!”, a scris cântăreața în mediul online, pe 13 februarie 2021.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Speak și Ștefania, despre hotelul în care au fost izolați în Jakarta: „Rău, ceva îngrozitor”

EXCLUSIV. Cum au reacționat fiicele Laurei Cosoi când au aflat că vor mai avea o surioară

Ce relație are fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

„Acea mămicuță cu celulită și vergeturi a adus pe lume viață, și da, cândva eram traumatizată de aceste gânduri: corpul meu nu va mai fi la fel. Asta e clar. Dar oare de ce trebuie să fim neapărat perfecte? Acesta e, oare, scopul nostru în lume? Să tragem cu disperare de niște standarde impuse???”, a continuat.

„Vor trece, probabil, câteva luni bune până o să îmi revin cât de cât și urme tot vor fi. Este normal, dar urmele trebuie purtate cu mândrie!!! Vă rog nu judecați și nu puneți presiune pe mine, pe noi, femeile. Alegerea mea este să îmi dau silința să îmi revin, însă ușor și pentru că e alegerea mea, nu pentru că trebuie!”, a mai scris.

„Am să o fac în timp, ușor, cu răbdare și liniște! (…) Nu puneți voi presiune pe noi! (…) Știu ce vreau și știu că, ușor, ușor, o să reușesc să îmi revin, însă nu știu timpul și nici nu vreau să mă stresez cu asta. Am o minune gata să vină pe lume și încă o minune care de 7 ani îmi zâmbește zi de zi”, a completat.

„Sunt binecuvântată și fericită și, chiar dacă ies din asta ușor șifonată, ușor grăsuță, cu celulită și cu vergeturi, știu că voi fi FERICITĂ! Îmi promit să nu pun presiune pe mine. Nici NU accept gândul acesta în prima etapă! Etapele de tranziție sunt normale (minim un an), iar urmele rămase trebuie purtate cu mândrie! M-ați înțeles?”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!