Ce spune Anda Călin despre împăcarea cu Liviu Vârciu: „Doamne ajuta să rămâna aşa!”

De Mădălina Manole, pe
Anda Călin și Liviu Vârciu au fost despărțiți o bună perioadă de timp, însă de curând cei doi s-au împăcat, ba chiar au petrecut vacanța împreună la mare, alături de fetița pe care o au împreună.

Liviu Vârciu a urcat aseară pe scena spectacolului “La Bairam”, unde a cântat alături de foștii lui colegi de la L.A, iar Anda Călin l-a însoțit la eveniment. Focoasa brunetă a acordat un interviu pentru emisiunea “Star Matinal” în care a vorbit despre relația lor, puctând că acum se înțeleg de minune și că își doresc să lase trecutul în spate: Sunt mândră că e al meu! Chiar mă simt fericită, împlinită, totul e la superlativ şi Doamne ajuta să rămâna aşa cât mai mult timp, poate pentru toată viaţa. I-a avut alături (n.r.: fetiţa pe ambii părinţi) şi când am fost în perioada de pauză, dar acum este numai tata, tata, tata peste tot. Hai să lăsăm trecutul aşa. Au fost nişte neîntelegeri. Eram foarte emotivă în perioada asta, cu copil, într-o relaţie, într-o familie. Dar acum ne-am liniştit, am lămurit, totul e foarte bine”, – a dezvăluit Anda Călin pentru sursa citată.

Anastasia, fetița lui Liviu Vârciu și a Andei Călin va împlini în curând doi anișori. Artistul mai are o fată dintr-o relație anterioară, pe nume Carmina, în vârstă de 17 ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!