Ce s-a întâmplat după ce Octavia Geamănu a revenit în redacția Observator, deși e în proces cu Antena 1: „E oricum, mai puțin de râs”

De Unica.ro, pe

Octavia Geamănu continuă să meargă în redacția Observator, deși în urmă cu câteva luni a fost înlocuită la pupitrul știrilor cu Irina Ursu. Fosta prezentatoare s-a întors în redacție, după mai multe luni în care a fost în concediu de odihnă.

Octavia Geamănu s-a întors cu forțe proaspete în redacția Observator și continuă lupta cu Antena 1. După ce a lipsit câteva luni de la pupitrul știrilor de la Antena 1, din cauza unor probleme cu angajatorul, Octavia Geamănu s-a întors în primele zile ale lui 2023 în redacția Observator.

Octavia Geamănu: „Am fost exclusă într-un mod atât de lipsit de profesionalism din filmul acesta numit Observator”

Octavia Geamănu a explicat fanilor că până acum a fost într-un lung concediu de odihnă rezultat din zilele libere neluate de-a lungul ultimilor 5 ani. Și tot pe conturile sale de pe rețelele de socializare, jurnalista îi ține la curent în fiecare zi pe internauți despre cum decurg zilele ei de muncă acum. Aceasta a ținut să precizeze că oricine se poate confrunta cu situație trăită de ea în acest moment.

Octavia Geamănu continuă să meargă la Antena 1. Ce spune prezentatoarea despre colegiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Oricine, indiferent de poziția pe care o ocupă ca angajat poate fi mâine în locul meu. Vă spun sincer că dacă m-aș privi din exterior cum stau în redacție cu dorința de a munci așa cum prevede contractul, cum vorbesc cu colegii povestind despre viață și familii, copii și sentimente, relații și vacanțe, nici eu n-aș crede că am fost exclusă într-un mod atât de lipsit de profesionalism din filmul acesta numit Observator”, a scris Octavia Geamănu pe contul său de Facebook.

Ce spune Octavia Geamănu despre colegii de la Observator

Partenera de viață a lui Marian Ionescu mai mărturisește pe contul său de Facebook faptul că acum îi este foarte greu să comunice chiar și cu colegii cu care se știe de mai bine de 18 ani, de pe vremea când abia își începea cariera în televiziune.

„Am colegi pe care îi cunosc de când eram la Antena 1 Tg-Jiu, cu care mă simt destul de stingherită să comunic acum, căci am fost puși în situații neplăcute fără voia noastră. Totuși, unele sentimente sunt mai puternice, cum ar fi cel de colegialitate. O astfel de relație cultivată în 18 ani nu dispare la comandă. Dincolo de situația de la job, suntem oameni. Iar eu mereu am avut norocul de a fi înconjurată de oameni faini. Când scriu rândurile ăstea stau într-o zonă de relaxare a redacției, pe o canapea destul de confortabilă. Mă uit la ei și ma bucur că îi cunosc”, a mai scris Octavia Geamănu.

Ba mai mult, Octavia susține că este singura prezentatoare din trust care este nevoită să petreacă la muncă opt ore.

„Constat, totuși, în continuare că sunt singurul prezentator care e chemat la program de 8 ore, de la 9-17. Ar mai fi colegul care a prezentat matinalul și face și jurnalul de la 12, dar e o excepție legată de concedii. Eh, mereu mi s-a spus că sunt mai specială, chiar dinainte să prezint Observator Special, un jurnal special, creat special pentru mine. Îmi vine și mie să râd, deși e oricum, mai putin de râs”, a scris jurnalista.

Octavia Geamănu: „Fiul meu nu va crede despre mine că sunt altfel de cum sunt”

Jurnalista spune că vrea să fie un exemplu pentru băiețelul în vârstă de șase ani, pe care îl are alături de componentul trupei Direcția 5, Marian Ionescu. Octavia Geamănu spune că își dorește ca fiul său să știe despre ea că este o persoană cu coloană vertebrală indiferent de situație.

„Fiecare părinte este un exemplu pentru copilul sau. Cum să ai pretenții să crească al tău copil un om educat cu valori și principii, dacă tu îi arăți că ție îți cam lipsesc? În veci fiul meu nu va crede despre mine că sunt altfel decât sunt, adică om cu coloană vertebrală indiferent de situație, un om care trăiește în adevăr! Ce ma bucură, totuși, e să văd că sunteți atâția care gândiți la fel ca mine. Rămâneți aproape cu gânduri bune”, a mai scris jurnalista pe Facebook.

Octavia Geamănu, în război cu Antena 1

În luna iulie a anului trecut, Octavia Geamănu afla cu stupoare că a fost dată afară de la Observator și înlocuită de o altă prezentatoare. Deși o perioadă nu a dorit să comenteze în niciun fel dispariția ei de pe micile ecrane. La aproape trei luni de la această decizie, prezentoarea a decis că este momentul să ofere o explicaţie persoanelor care o urmăresc pe reţelele de socializare şi îi apreciază activitatea.

Soția lui Marian Ionescu le mărturisea fanilor că nu ştie de ce a fost înlocuită la Observatorul de weekend, pentru că nu i s-a oferit nicio explicaţie. Astfel, a decis să apeleze la instanţele judecătoreşti pentru a i se face dreptate. Tocmai din acest motiv, prezentatoarea este nevoită să meargă în continuare în redacție.

Sursa Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!