Ce le-a transmis Gabriela Oțil celor care au criticat-o că iese în club cu fetele când are copil mic acasă

De Unica.ro, pe

Gabriela Oțil (29 de ani) s-a declarat deranjată de reacțiile negative primite în mediul online din partea internauților cu privire la comportamentul pe care îl are de când a devenit mămică.

În urmă cu câteva zile, soția lui Dani Oțil (41 de ani) a postat pe conturile ei sociale câteva fotografii dintr-un club, unde se afla cu prietenele ei. Modelul a fost aspru criticat de o parte dintre cei care i-au văzut postarea, reproșându-i-se că nu este în regulă să mai iasă la distracție cu fetele dacă are un copil mic acasă. Gabi și Dani Oțil au un băiat, Luca Tiego, în vârstă de șapte luni.

Pe Gabriela a deranjat-o faptul că internauții l-au numit “bonă” pe soțul ei, doar pentru că el a stat acasă cu micul Tiego, în timp ce ea se afla la club.

Ce le-a transmis Gabriela Oțil celor care au criticat-o că iese în club cu fetele când are copil mic acasă

Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar când am ieșit și bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit ‘’bonă’’. Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic, și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta – a declarat Gabriela, pentru Click!.

Citeşte şi: Ce face Gabriela Prisăcariu în lipsa lui Dani Oțil de acasă. „Ce bine că nu e acasă”

Citeşte şi: Vladimir Putin ar urma să fie operat de cancer. Liderul rus ar suferi și de boala Parkinson

Citeşte şi: Cum a slăbit Larisa Udilă 30 de kilograme

Citeşte şi: Unde lucrează iubitul Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu: „S-a întors în țară să clădim o viață împreună”

Soția lui Dani Oțil le-a transmis un mesaj românilor care o critică, cerându-le să fie lăsată în pace pentru că nimeni nu ar trebui să se amestece în viața nimănui.

Pentru unii români am un mesaj. Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase, mai ales când nu cunoașteți oamenii respectivi și nu știți cum sunt ei, de fapt. Cred că ar trebui ca timpul acela să-l ocupați cu altceva – a adăugat Gabi Oțil.

Dani și Gabriela Oțil sunt împreună din 2018. La începutul anului 2020 s-au logodit, iar cununia a avut loc pe 15 mai 2021. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată pe 11 septembire 2021.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!